Eštons Kačers un Mila Kunisa gaida otro bērnu
Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa ir 20 mēnešus vecās meitas Vaiatas Izabellas vecāki. Lai gan raugoties uz Milu nekas par to vēl neliecina, aktrises pārstāvis apstiprinājis ziņu, ka ģimenē gaidāms pieaugums.
Slavenības
2016. gada 16. jūnijs, 16:39

Eštons Kačers un Mila Kunisa gaida otro bērnu

Jauns.lv

Aktieru pāris Eštons Kačers (38) un Mila Kunisa (32) nesen kā apstiprinājuši, ka viņu 20 mēnešus vecajai meitai Vaiatai Izabellai būs brālītis vai māsiņa! Mila ir otrā mazuļa gaidībās.

Trešdien slavenību žurnāls „People” vēstīja, ka Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimenē gaidām pieaugums. Šo priecīgo vēsti izdevumam apstiprinājis filmas „Melnais gulbis” aktrises Milas Kunisas preses pārstāvis. Savukārt kāds no pāra draugiem apliecinājis, ka Eštons staro aiz prieka stāstot draugiem par ģimenes pieaugumu. „Eštons burtiski atplaukst, kad runā par Vaiatu un gaidāmo mazuli. Tēva loma ir kā radīta viņam,” izteicies paziņa.

Pirms dažām dienām Eštons, Mila un mazā Vaiata manīti Losandželosā našķējamies ar saldējumu un baudām ģimenisku nedēļas nogali. Mila bija ģērbusies džinsos un pelēkā džemperī un nebija pat nojaušams, ka viņa ir māmiņas cerībās.

Kačers un Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija nācis viņu pirmdzimtais. Meita Vaiata Izabella piedzima 2014. gada oktobrī.

Eštons pirms tam astoņus gadus bija precējies ar Holivudas aktrisi Demiju Mūru. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Savukārt Milu pirms tam desmit gadu garumā vienoja romantiskas attiecības ar filmas „Viens pats mājās” aktieri Makoliju Kalkinu.

Vēl pērnā gada oktobrī intervijā izdevumam „Business Insider” Mila ieminējās, ka „pavisam noteikti” vēlas vēl bērnus.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press