Iepazīstieties, Silvestra Stallones brālis! FOTO
Pēc pusdienošanas kādā no Losandželosas restorāniem brāļi Silvestrs un Frenks Stallones sirsnīgi atsveicinās un dodas katrs savās tālākajās dienas darīšanās.
Slavenības
2016. gada 18. jūnijs, 16:13

Iepazīstieties, Silvestra Stallones brālis! FOTO

Jauns.lv

Holivudas grāvējfilmu zvaigznei Silvestram Stallonem (69) ir jaunāks brālis Frenks. Nesen abi brāļi manīti kopīgi pusdienojam kādā no Losandželosas restorāniem.

Silvestra Stallones brālim Frenkam Stallonem ir 65 gadu. Arī viņš darbojas šovbiznesā. Lai gan Frenkam nepiemīt tā slava un atpazīstamība kā brālim, arī viņa aktiera karjera sniedzas jau vairākos gadu desmitos un ir visnotaļ plaša. Viņš redzams nelielās lomās četrās slavenā brāļa filmās par Rokiju.

Frenks ir arī dziedātājs, ģitārists un mūzikas komponists. Viņš karjeras laikā izdevis 10 albumus, jaunākais no kuriem klajā nācis 2010. gadā.

Interesanti, ka pirmajās trīs Rokija filmās Stallone juniors uz ekrāniem atveidoja dziedātāju.

Frenka Stallones vārds visskaļāk izskanēja šā gada sākumā, kad viņa brālis Silvestrs neieguva tik kāroto „Oskara” balvu par otrā plāna lomu filmā „Creed”. Tā kā viņš bija saņēmis „Zelta globusa” godalgu, daudzi bija pārliecināti, ka šoreiz aktieris tiks arī pie ilgi gaidītā zeltītā vīriņa. Taču balvu, daudziem par lielu pārsteigumu, saņēma Marks Railenss par lomu filmā „Bridge of Spies” („Spiegu tilts”). „Kinoakadēmijai vajadzētu kaunēties par sevi,” savā „Twitter” blogā skaitās Frenks Stallone. „Tas taču ir skaidrs kā diena, ka Slajs ir uzvarētājs. Kāds vēl Marks? Tās taču ir kāpinātas Holivudas blēņas.”

 

Kasjuans.lv / Foto: Vida Press

Tēmas