Maikla Džeksona 18 gadus vecā meita parāda savu 23. tetovējumu. FOTO
2009. gadā 50 gadu vecumā mirušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa ar tetovējumu palīdzību cenšas apslēpt savas dvēseles sāpes.
Slavenības
2016. gada 19. jūnijs, 16:50

Maikla Džeksona 18 gadus vecā meita parāda savu 23. tetovējumu. FOTO

Jauns.lv

Lai gan popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone (18) savu pilngadību sagaidīja vien pirms diviem mēnešiem, jauniete jau lepojas ar visnotaļ iespaidīgu tetovējumu kolekcija uz savas miesas.

Parisa, kura 2013. gadā centās beigt dzīvi pašnāvībā, norāda, ka viņai tetovējumi nav tikai zīmējumi uz miesas, bet gan sava veida psihoterapija. Sociālajos tīklos jauniete uzrakstījusi garu vēstījumu, kurā izskaidro aizraušanos ar šiem tintes zīmējumiem. „Tetovējumi vienmēr izsauks pretrunīgu viedokli. Kādam tie patīk, kāds tos nevar ciest,” raksta Parisa. „Es mīlu mākslu un vienmēr esmu mīlējusi. Jo īpaši man patīk, ja mākslā ir ieguldīta jēga. Tagad, kad skatos uz zīmējumiem, kas man ir uz elkoņiem, es vairs neredzu tumšu pagātni. Manas rētas un naids pašai pret sevi tagad ir apklāts ar mīlestības vēstījumu, radošu izpausmi un meistarību. Un dziļu jēgu. Protams, es vienmēr sev līdzi nesīšu savu pagātni, taču es tetovējumus redzu kā ceļu, kas ļauj mainīties un vienmēr censties kļūt labākai. Tie man simbolizē spēku. Sākumā es atceros, kāda biju, bet pēc tam lūkojos spogulī – un no turienes man pretī veras cīnītāja. Es vienmēr turpināšu cīnīties un iedvesmošu citus būt stipriem. Mēs visi reizēm izejam cauri ellei, taču tas dara mūs par mīlestības cīnītājiem, kādiem mums arī vajadzētu būt. Visiem, kas cieš, vēlos pateikt, ka ar laiku kļūs vieglāk. Jūs neesat vieni.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press