Vešņakovs, Pauls un citi viesi. Maksims Galkins savu 40. jubileju atzīmē Jūrmalā. FOTO
Tā uz savas dzimšanas dienas svinībām ieradās pats jubilārs Maksims Galkins, kurš, kā jau galants vīrietis būdams, palīdzēja savai kundzei izkāpt no auto.
Slavenības
2016. gada 21. jūnijs, 05:37

Vešņakovs, Pauls un citi viesi. Maksims Galkins savu 40. jubileju atzīmē Jūrmalā. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 18. jūnijā Maksimam Galkinam bija 40. dzimšanas diena. Kaut arī Krievijā 40. jubileju nav pieņemts atzīmēt, tomēr jubilejas vakaru Galkins bija izlēmis pavadīt tuvinieku un draugu lokā, ieturot svinīgas vakariņas Jūrmalas restorānā.

Maksims Galkins dzimis 1976. gada 18. jūnijā Maskavā, aizsardzības ministrijas ģenerāļa un programmētājas ģimenē.  Maksimam aktiera talants piemita jau agrā bērnībā – viņš uzstājās izrādēs gan bērnudārzā, gan skolā, iejūtoties visdažādākajos tēlos. Savukārt vidusskolā Maksims sāka parodēt klasesbiedrus, skolotājus, direktoru...

2001. gada februārī Galkins sāka vadīt TV šovu “Kurš grib kļūt par miljonāru?” vadītāju, kļūstot par Krievijas šovbiznesa zvaigzni. 2001. gada jūlijā festivālā “Slāvu bazārs” Vitebskā notika Maksima Galkina pirmais solokoncerts, bet rudenī viņš izmēģināja spējas vokālajā mākslā, dziedot duetā ar Allu Pugačovu.  Dziesma “Būt vai nebūt” kļuva par hitu visā Krievijā. Kopš 2005. gada Galkins un Pugačova sāka dzīvot kopā, bet apprecējās viņi 2011. gada 23. decembrī. Tagad viņi ir vecāki dvīņiem Harijam un Elizabetei, kas ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca 2013. gada 18. septembrī.

Tagad humorists kopā ar sievu dziedātāju Allu Pugačovu un bērniem Lizu un Hariju vasaru pavada, atpūšoties Jūrmalā, kur īrē grezno eksbaņķiera Viktora Krasovicka ģimenei piederošo “Villu Marta”. Un tieši tai blakus esošajā restorāniņā “Phillippe” Galkins bija saaicinājis pārdesmit viesus, lai nosvinētu savu jubileju.

Starp sveicējiem bija komponists Raimonds Pauls ar kundzi Lanu, dziedātāja Laima Vaikule ar dzīvesdraugu Andreju Latkovski, Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs ar sievu, krievu dziedātājs Igors Nikolajevs ar sievu Jūliju Proskurjakovu, Jūrmalā dzīvojošais krievu humorists Genādijs Hazanovs ar sievu Zlatu, TV raidījums Jurijs Nikolajevs un citi.

To, kā viesi ieradās pie gaviļnieka un kā notika svinības, skatiet reportāžu žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 21. jūnija - numurā.


Kasjauns.lv/Foto: Aculiecinieka foto, Instagram.com