Jaunajā šovā "Netīrās dejas" jau pirmie pikantumi un intrigas. VIDEO
Vasarīgi kaislīgie salsas ritmi ļāva Aināram uzrunāt meitenes ķermeņa valodā.
2016. gada 22. jūnijs, 22:12

Jaunajā šovā "Netīrās dejas" jau pirmie pikantumi un intrigas. VIDEO

Jauns.lv

Sācies šīs vasaras karstākais TV3 iepazīšanās šovs “Netīrās dejas”, kurā par trīs brīviem un iekārojamiem dejotājiem Kimu Šipillo, Robertu Stripkānu un Aināru Burcevu cīnās vairākas daiļavas. Un jau šova pirmajā sērijā neizpalika pikanti kadri un intrigas.

Pirmajā šova dienā gaisā virmoja satraukums, neziņa un patiesas mīlas alkas, kā arī konkurences gars un apņēmība – jo visas meitenes bija noskaņotas kareivīgi.

Kura no viņām ir ieradusies iekarot puiša sirdi, kura alkst tikai iegūt 5000 EUR, vēl nav zināms, jo patiesos nolūkus aizplīvuro intrigas un viltības. Ainārs Kurzemē satiek savas potenciālās simpātijas, kuras jau laikus sagatavojušas viņam pārsteiguma dāvanas ar cerību jau pirmajā satikšanā reizē izpelnīties īpašu uzmanību tieši sev. Vasarīgi kaislīgie salsas ritmi ļauj Aināram uzrunāt meitenes ķermeņa valodā, kura dažkārt ir daiļrunīgāka pat par dzeju. Savukārt Siguldā meitenes uzsākušas savu pirmo cīņu par līderpozīcijām. Kims vēl nav ieradies, bet meitenes jau viena otrai grib norādīt "savu vietu". Vai tā, kas iegūs kāroto mājvietu uz šova laiku, iegūs arī puiša simpātijas, par to vēl pāragri spriest, taču nepārprotami viena no meitenēm parāda savu neatlaidīgo raksturu. Viltīgāk rīkojas Roberta simpātiju kandidāte - viņa cenšas apsteigt pārējās meitenes un ar savu ierašanos pārsteidz puisi situācijā, kurai lieciniekus viņš nebija ieplānojis. Vai sadusmotais Roberts spēs piedot šādu pārdrošu nekaunību? To atklās nākamās sērijas, taču jau šajā vakarā uz izbalsošanas lēmuma paziņošanu meitenes pulcēja Ainārs.


Kasjauns.lv / Publicitātes foto

Tēmas