Vārpiņa izvilkusi otro lozi un gaida otro bērnu
Agnese Vārpiņa ar draugu un gaidāmā bērna tēvu Andri Kusiņu.
Slavenības
2016. gada 23. jūnijs, 05:39

Vārpiņa izvilkusi otro lozi un gaida otro bērnu

Jauns.lv

Apburošā TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa (37) sākusi sabiedrībā iziet ar savu mīļoto vīrieti Andri Kusiņu (49). Acīm redzams, ka Agnese ir mazuļa gaidībās.

Agnese ar Andri kopā ir jau vairāk nekā divus gadus, taču līdz šim pāris centās neafišēt savas attiecības un publiskos pasākumos parādījās reti. Vārpiņas mīļotais ir miesassargs un uzņēmējs, kuram pieder apsardzes pakalpojumu bizness. Abi apmeklēja arī basketbola kluba „VEF Rīga” padomes priekšsēdētāja Edgara Jaunupa un fonda „Mākslai vajag telpu” vadītājas Katrīnas Leiškalnes kāzās.

Pēc Agneses aprisēm ir skaidri noprotams, ka pārim gaidāms ģimenes pieaugums. Līdz šim Agneses acuraugs bija dēls Ričards (8), kas dzima Agneses laulībā ar lektoru Nikolaju Šestakovu. Vārpiņa ar dēla tēvu Nikolaju iepazinās 2006. gadā un pēc pāris gadiem iestūrēja laulības ostā. TV dīva precoties vēstīja, ka ir laimīga savā jaunajā ģimenē un, sastopot Niku, kā viņa ikdienā sauca Nikolaju, jūtas kā izvilkusi laimīgo lozi. Abu iepazīšanās bija gluži kā romantisks kino – Niks Agneses kailfoto bija ieraudzījis fotogrāfa Sergeja Kondrašina erotiskajā kalendārā un acumirklī juties apburts. Viņš uzmeklējis Agnesi, pēc pirmā randiņa ik dienas sūtījis viņai ziedu klēpjus. Kad izredzētā sacījusi, ka nav vairs, kur ziedus likt, karstasinīgais pielūdzējs puķes latviešu skaistulei sūtījis ar visām vāzēm.

Ne mazāk nasks uz daiļās TV sejas iepriecināšanu jūtu apliecinājuma vārdā ir arī Agneses tagadējais dzīvesbiedrs Andris Kusiņš. Ar vienu no romantiskajiem piedzīvojumiem Agnese Vārpiņa padalījusies arī sociālajos tīklos. Pērn ap Līgo svētkiem Agnese publiskoja fotomirkli no Itālijas, kurp abi devušies spontāni. Bildes aprakstā Vārpiņa vēstīja: „Šoreiz mukām no aukstajiem Jāņiem, jo negribējās mums visiem salt kā iepriekšējos gados. Tāpēc ģimenes balsojumā nedaudz pirms pusnakts tika nolemts paņemt pludmales apģērbu un doties kaut kur tik tālu, līdz varēsim nopeldēties. Mērķī bijām – visi priecīgi!”

„KasJauns”/ Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Facebook