Kā aktieri amizierējas laukos - Siliņš, Strads, Ķesteris baro govis. FOTO
Izrādās, ka Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads vienīgais no kompānijas māk vadīt traktoru - to viņš iepraktizējies bērnībā laukos. Tāpēc viņš droši sēdās traktora kabīnē un izvizināja kolēģus.
Slavenības
2016. gada 24. jūnijs, 04:30

Kā aktieri amizierējas laukos - Siliņš, Strads, Ķesteris baro govis. FOTO

Jauns.lv

Šajā vasarā pirmizrādi piedzīvos izrāžu apvienības “Pannas Teātris” jaunākā izrāde - komēdija “Saimnieks meklē saimnieci”. Lai labāk iejustos tēlos, aktieri sarīkoja fotosesiju īstos laukos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spilgti tēlu raksturi, komiskas situācijas un negaidīti sižetu pagriezieni – tas viss būs redzams jaunajā Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka iestudētajā komēdijā, kurā varēs redzēt aktierus Aldi Siliņu, Madaru Melni –Tomsoni, Ģirtu Ķesteri, Līgu Zeļģi, Imantu Stradu, Daigu Gaismiņu un Daci Vītolu.

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, "netīrās veļas" mazgāšana kameru priekšā jaunajā situāciju komēdijā "Saimnieks meklē saimnieci", ļaus atpazīt arī citus  šovus, kas TV skatītājiem kļuvuši par ikdienu. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve atrodas tepat blakus, nevis tur, TV ekrānā – tāds būs šīs izrādes sižets.


Kasjauns.lv /FOTO: Rojs Maizītis