Jūra, saulriets un iemīlējies pārītis. Tā tapa grupas "Klaidonis" jaunais videoklips! FOTO. VIDEO
Grupa “Klaidonis” publiskojusi jaunu dziesmu “Aizvijas ceļš”, kam klajā nācis arī videoklips.
Slavenības
2016. gada 24. jūnijs, 07:44

Jūra, saulriets un iemīlējies pārītis. Tā tapa grupas "Klaidonis" jaunais videoklips! FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Grupa “Klaidonis”, kā līderis jau 17 gadus ir dziedātājs un dziesmu autors Māris Sloka, šovasar intensīvi strādā ierakstu studijā, gatavojot savu septīto studijas albumu, kas nāks klajā šī gada rudens sākumā. Pirmā no jaunajām albuma dziesmām ir paša Māra rakstītā “Aizvijas ceļš”, kurai nu ir uzfilmēts arī video.

Klaidonis -  “Aizvijas ceļš”

Video veidotāji ir kompānijas "Skybird" operatori Arta Janemane un Zigurds Ziemelis. Klipa piedalās arī Lāsma un Edgars Kozlovski, kuri klipa filmēšanu izmantoja arī, lai uzņemtu skaistus ģimenes foto, kurus veidoja fotogrāfs Valdis Kauliņš.

“Filmēšanās notika skaistā Vidzemes jūrmalas priežu mežā un kāpās pie jūras. Pie filmēšanas vietas ar transportu piebraukt nebija iespējams, tāpēc visus instrumentus un filmēšanās ekipējumu nācās stiept pa smilšainu, sakņainu taku vairāk nekā kilometru. Nonākot līdz filmēšanas vietai, bijām pagalam piekusuši un nobristiem apaviem. Bet svaigais jūras gaiss un skaistā daba ātri vien mums atjaunoja spēkus filmēšanai. Paldies Artai, kas mūs pieskatīja un izveidoja jauku video,” teic Māris Sloka.

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto