Ar vēzi slimā  "Beverlihilsas" zvaigzne iziet sabiedrībā. FOTO
Šenona Dohertija saņēmusies runāt ar presi.
Slavenības
2016. gada 25. jūnijs, 14:50

Ar vēzi slimā "Beverlihilsas" zvaigzne iziet sabiedrībā. FOTO

Jauns.lv

Pēc ilgākas prombūtnes no rampu gaismām, aktrise Šenona Dohertija (45) pirmo reizi atkal izgājusi sabiedrībā un runājusi ar presi.

Aizvadītā gada augustā aktrise Šenona Dohertija publiski atzinās, ka ir slima ar krūts vēzi. „Jā, man ir krūts vēzis, un es šobrīd ārstējos,” izteikusies aktrise. „Es turpinu ievērot pareizu uztura režīmu, apmeklēju sporta zāli un esmu noskaņota pozitīvi. Esmu pateicīga savai ģimenei, draugiem, ārstiem, un, protams, faniem par atbalstu.”

Šenonas Dohertijas ārstēšanās kurss bija smags un kādā brīdī aktrise pat bija gatava padoties slimībai!

Ārstēšanās laikā Šenona sociālajos tīklos publiskoja senu fotogrāfiju no seriāla „Amulets” („Charmed”) uzņemšanas laika un klāt pierakstīja sekojošu vēstījumu: „Lūk, arī viss...”  Dohertijas fani ne pa jokam sabijās par šādu ierakstu un centās palīdzēt iemīļotajai aktrisei atrast spēku, lai turpinātu cīņu ar slimību.

Tagad, kad pagājis gandrīz gads, Dohertija atkal atsākusi iziet sabiedrībā un nesen kā tikusies ar saviem faniem Sindejā, Austrālijā! Aktrise nebija ieveidojusi īpašu frizūru, nebija lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku un bija ģērbusies ļoti vienkārši – vilnas džemperī un klasiskos džinsos. Tādu fani sastapa 45 gadus veco aktrisi pirms dažām dienām. Dohertija mundri sarunājās ar reportieriem un centās rādīt priecīgu vaigu, lai gan bija acīmredzams, ka viņa ir ļoti sagurusi.

Aizvadītajā ziemā, viesojoties TV šovā „Dr. Oz. Show”, Dohertija atzinās, ka ārstēšanās norit ļoti smagi. Ar asarām acīs viņa norādīja, ka viņai vairs nevarēs būt bērnu un gaidāma vēl viena operācija, jo audzējs atkal atgriezies.

Atgādināsim, ka aktrise iesūdzēja tiesā savus biznesa partnerus, kas attiecās apmaksāt viņas medicīnisko apdrošināšanas polisi, kā dēļ nācās atlikt ārstēšanos. Tā dēļ aktrisei nācās veikt mastektomiju un iziet ķīmijterapijas kursu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press