Aktrise skolas izlaidumam izvēlas kleitu kā no Kardašjanas drēbju skapja. FOTO
Skolas izlaiduma ballītei aktrise Ariela Vintere izvēlējusies ļoti pikantu tērpu.
Slavenības
2016. gada 28. jūnijs, 06:49

Aktrise skolas izlaidumam izvēlas kleitu kā no Kardašjanas drēbju skapja. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Modern Family” („Amerikāņu ģimenīte”) aktrise Ariela Vintere (18) absolvējusi skolu. Uz māsas rīkoto izlaiduma ballīti viņa ieradās tērpā ar ārkārtīgi pikantu dekoltē.

Skolas izlaidumam aktrise Ariela Vintere izvēlējusies augumam piegulošu kleitu maigi rozā krāsā. Priekšpusē esošā dziļā izgriezuma dēļ daudzi fani atzinuši, ka Arielas kleita vairāk līdzinās apģērbam no uzmanību alkstošās sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas garderobes. Mis Vinteres apjomīgie sievišķie dotumi lauztin lauzās ārā no bandāžas stila kleitas dekoratīvā izgriezuma.

Ariela rudenī turpinās mācības Kalifornijas universitātē. Viņa vēlas izmācīties par juristi sociālās taisnības jautājumos. „Man ir sajūta, ka cīņa par sociālo taisnību ir kā radīta man,” vēl janvārī slavenību žurnālam „People” izteicās aktrise. „Es vēlos turpināt strādāt kā aktrise un paralēli arī mācīties jurisprudenci. Manuprāt, jo vairāk tev ir zināšanu, jo labāka kļūst dzīve.”

Aizvadītajā vasarā Ariela, kas cieta no pārāk lielu krūšu radītajām problēmām (to skaitā sāpošas muguras), saņēmās lai veiktu krūšu samazināšanas operāciju. No 32F izmēra viņa krūtis samazināja līdz 34D izmēram. „Jūtos daudz laimīgāka nekā jebkad agrāk,” pēc operācijas pērnā gada augustā izteicās Ariela. „Tagad es varu nēsāt visu stilu kleitas un visu stilu apģērbus. Man vairs nav jāizvēlas pati ciešākā krūtis saplacinošā kleita, ko vien varu atrast.”

Arielas mamma, kurai ar meitu nav siltu attiecību un abas nav tikušās jau trīs gadus, neatbalsta meitas vēlmi nēsāt tērpus ar pārlieku dziļiem dekoltē. „Atvainojos, bet, manuprāt, tas ir nepiedienīgi,” mamma Kristala Vorkmana izteikusies intervijā izdevumam „Inside Edition”. „Viņai nekad nevajadzētu kautrēties no rētām, taču nevajadzētu tās arī atklāti eksponēt.”

Kopš 2014. gada par Arielas aizbildni oficiāli iecelta viņas vecākā māsa aktrise Šanele Vorkmana (37), jo meitenei nācies ciest no mammas fiziskās un emocionālās vardarbības. Prasību par aizbildnību Šanele iesniegusi jau 2012. gadā.

Arielas izlaiduma tērpam līdzīgu apģērbu naktskluba „The Nice Guy” apmeklējumam jūnija sākumā bija izvēlējusies arī Kimas Kardašjanas pusmāsa Kailija Dženere.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press