Varen korpulents mīlētāju pāris pēc kāzām pārvēršas. FOTO
Ne mīlestība, bet gribasspēks un atteikšanās no slikta ēdiena viņus "novājināja".
Trakā pasaule
2016. gada 28. jūnijs, 07:44

Varen korpulents mīlētāju pāris pēc kāzām pārvēršas. FOTO

Jauns.lv

Pirms laulībām viņi pat bija nopirkuši milzīgu ledusskapi, kur sarūmēt visu to, ko kāroja ēst. Pēc kāzām tomēr viss aizgāja citās sliedēs...

28 gadus vecā Šantelle Fleminga svēra 130 kilogramus, kad sagāja kopā ar piecus gadus vecāko Grāntu. Grānts bija patiešām bīstami aptaukojies, viņa svars tobrīd bija 179 kilogrami! Lielā masa gan netraucēja abpusējai mīlai, un abi precējās tieši tik korpulenti. Līgava prāva un līgavainis milzīgs...

Gada laikā viņiem izdevies kopumā nomest 172 kilogramus svara! "Draudzēšanās laikā mums nebija lielākas laimes kā kopīgi pieēsties ar neveselīgu pārtiku," teic daiļā Šantelle, kura kopā ar vīru dzīvo Melburnā, Austrālijā. Taču tad kādā nelaimīgā dienā darbā viņu piemeklēja tik spēcīgas veselības problēmas, ka tika izsaukti ārsti. Sievietei pateica, ka tālāk tā vairs nevar turpināties - vai nu tu sēdies uz diētas, vai mirsti.

Viņa atzīst, ka vienmēr bijusi atkarīga no ēdiena, pat vēl pirms satika Grāntu. Kopā ar Šantelli nobarojās arī kungs, un arī viņam kopš pusaudža gadiem slikts ēdiens bijis pārāk svēts. Abiem vienmēr bijis liekais svars, un līdz kāzām pāris jau skaitījās resni cilvēki. Mīlētāji bija atkarīgi no saldumiem un neveselīgas pārtikas, un viņiem labs randiņš nozīmēja nemitīgu sevis lutināšanu ar saldumiem, limonādēm, treknumiem.

"Es negribēju būt resna līgava, taču nebija jau variantu," savu kāzu dienu atminas dāma. Arī Grānts neatpalika - abi precējās kā tušņi. Kāzas notika 2014.gada vasarā, bet tagad, divus gadus pēc, pārim ir pavisam cits skats.

Viņi atteicās no neveselīgas ēšanas, sāka piedomāt pie veselīga dzīvesveida, kā arī veica kuņģa samazināšanas operāciju. Tagad Šantelle sver 85 kilogramus, bet Grānts no sava laulību dienas svara zaudējis 79 kilogramus un sver simtu.

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA

Tēmas