Deputāts Artuss Kaimiņš, iespējams, pošas kļūt par vīru
Deputāts Artuss Kaimiņš publiskojis foto, kas ļauj domāt – deputāts saderinājies. Ar ko, to gan atklātības virsvadonis nepublisko, kā arī nerunā skaidru valodu, vai tiešām saderinājies.
Slavenības
2016. gada 28. jūnijs, 09:29

Deputāts Artuss Kaimiņš, iespējams, pošas kļūt par vīru

Jauns.lv

Parlamenta klauns, pie Saeimas frakcijām nepiederošais deputāts Artuss Kaimiņš tveicē kļuvis bezgala romantisks – sociālajos tīklos viņš iepludinājis foto, ar kādiem parasti izceļas soctīklu atkarīgie, ziņojot, ka noticis saderināšanās akts.

Kaimiņa profilā no vakardienas skatāma bildē, kur fonā ir autostāvvieta pie ūdenstilpnes, bet galvenais uzsvars likts uz divām rokām. No tām viena, iespējams, ir Kaimiņa labā roka, bet otra – dāmas rociņa ar īpatnēja dizaina gredzenu vienā no pirkstiem. Par aktieri savulaik strādājušais un parupjās filmās dievīgi tēlojušais Kaimiņš to spējis parakstīt tikai ar vienu vārdu: „Jā!”, kuram pievienojis tā dēvēto „saulīti”.

Foto saņēmis teju vai 2800 atzīmes „patīk”, ap simtu „mīlu” un dažus desmitus „vienreizēji”. Bilde daudzkārt arī komentēta un komentāri ir no: „Apsveicu!”, Rūgts!” līdz – „Po..j!”, „Nu i nezin, ko darīt, apsveikt vai izteikt līdzjūtību!”.

Pārsteidz, ka atklātības sludinātājs Kaimiņš, gadījumā, ja tiešām lūdzis dāmas roku, pašu dāmu neatrāda. Iepriekšējās mūzas – aktrisi Kristīni Belicku, politiķa Kārļa Leiškalna meitu Dārtu Leiškalni un žurnālisti Paulu Muzikanti – viņš nekautrējās rādīt, lai arī lieta pat netuvojās gājienam pie altāra.

Līdz šim Kaimiņu pazinām kā „mutes bajāru”, kurš vārdos sludina, ka ir taisnā ceļa gājējs un atklātas valodas teicējs – ne viens vien politiskais oponents dabūjis trūkties, kad viņam „piesienas” Kaimiņš, kurš apveltīts ar nenoliedzamām oratora spējām un īpašām tieksmēm citus pazemot un izņirgt.

Ja no citiem viņš pieprasa tūlītēju kļūdu atzīšanu, pa parlamenta gaiteņiem aiz saviem upuriem bizenējot ar minikameru rokās, un cenšoties kā tāds kvekšķošs duksis „iekampt stilbos” sarunu partneriem, tad savu ārdīšanos Vecrīgas kafejnīcās un bezjēdzīgumu parlamentārieša darbā viņam pagalam nepatīk atzīt.


Edgars Orlovs / Foto: Facebook / Ieva Lūka/LETA/, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva