21 gadu vecā Amanda pa lēto cenšas ģērbties kā hercogiene Ketrīna. FOTO
Amanda velta lielas pūles, lai viņas skapis līdzinātos Keitas Midltones garderobei.
Trakā pasaule
2016. gada 28. jūnijs, 10:02

21 gadu vecā Amanda pa lēto cenšas ģērbties kā hercogiene Ketrīna. FOTO

Jauns.lv

Hobiji un atkarības, protams, ir dažādas. Amandai šķiet vērtīgi censties līdzināties Kembridžas hercogienei Ketrīnai, tērpjoties (nu, nu..) uz mata tādās pat drānās, kādas valkā britu mīlētā Keita.

Amanda Bella ir amerikāniete un dzīvo Losandželosā, tomēr viņas elks mājo Lielbritānijā. Jauniete velta lielas pūles un arīdzan naudas līdzekļus, lai vizuāli līdzinātos britu tautā mīlētajai hercogienei Keitai Midltonei. Viņa cenšas ģērbties maksimāli līdzīgi Keitai, kopējot karaliskās personas stilu - gan izejamo kārtu, gan drēbes, kuras Keita velk atpūtas brīžos. 21 gadu vecā Amanda "iemīlējās" Ketrīnas stilā pirms četriem gadiem un teic, ka kopš tā laika iztērējusi jau vairākus tūkstošus, sevi ģērbjot hercogienes valkāto apģērbu imitācijās.

Protams, lietas, ko valkā Ketrīna, lielākoties ir labas un dārgas. Amandai sagādā īpašu baudu veikalos atrast šo drēbju ekvivalentus. Reizēm tas nemaz nesit pa maciņu, jo zināms, ka arī Keita mēdz uzvilkt masu produkcijas zīmolu drēbes, piemēram, H&M. Tomēr lielāko daļu hercogienes garderobes veido kvalitatīvas, labas, ilglaicīgu zīmolu mantas. Amanda Bella diebj pa veikaliem, lai atrastu tām maksimāli līdzīgas drēbes.

Pati jauniete stāsta, ka viņas stils allaž bijis līdzīgs Keitas gaumei, tāpēc viegli vadīties un nekļūdīties, un turklāt labi justies atrastajā apģērbā. "Man tas ir dabiski," viņa saka. Ko jaunu pirkt un pēc kā lūkot - to viņa uzzina no tabloīdu publiskotajām fotogrāfijām, kurās mirdz hercogiene. Te viņa ar vīru, te atpūtā, te pieņemšanā - Amanda piefiksē Ketrīnas tērpa izvēli un steidz meklēt veikalos kādu lētāku analogu. Kā viņai izdodas, spriediet paši:

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA

Tēmas