Slavenības
2016. gada 29. jūnijs, 05:49

Sulainis atklāj princeses Diānas pēdējos vārdus pirms nāves

Jauns.lv

Pols Barels, kas desmit gadus strādāja pie princeses Diānas kā sulainis un bija viņas uzticības persona, nesen kā publiski pastāstījis par pēdējo sarunu ar „tautas princesi” pirms viņas traģiskās nāves 1997. gada 31. augustā Parīzē.

TV realitātes šovā „Celebrity Big Brother” Barels atklājis, ka pirms došanās uz Parīzi, kur princese gāja bojā traģiskā autoavārijā līdzās savam mīļotajam Dodi al Fajedam, viņa bijusi ļoti drūma.

Barels apgalvo, ka princesi nomācis „izmisums” un „vientulība”. Pirms došanās uz Franciju nomāktā Diāna sulainim apvaicājusies: „Tu taču būsi šeit, kad es atgriezīšos, vai ne?” Polu Barelu bažīgu darījis nomāktais tonis, kādā princese viņam uzdevusi šo jautājumu.

Grāmatā „The Way We Were” Barels norāda – lai gan pastāvējis uzskats, ka Diānu un Dodi al Fajedu vieno skaista un romantiska mīlestība, tas bijis tālu no patiesības.

„Viņas dzīves patiesā mīlestība, viņas dvēseļu biedrs bija sirds ķirurgs Hasnets Kāns,” Barels norādījis sarunā ar telekanāla ABC reportieri. „Diāna viņu sastapa, kad apmeklēja kādu draugu Karaliskajā Bromptonas slimnīcā. Lifts jau vēra ciet durvis, kad tajās kāds pabāza kāju. Durvis atvērās, un Diāna ieskatījās viņa acīs. Tā bija mīlestība no pirmā acu uzmetiena.”

Barels apgalvo, ka doktors Kāns bija „vienīgais cilvēks, kurš varēja palīdzēt viņai nāves dienā”. Dažas dienas pēc traģiskā negadījuma Kāns piezvanījis sulainim un, izmisuma mākts, izteicies, ka būtu gatavs atdot visu, lai šajā brīdī būtu bijis līdzās un varējis veikt visu nepieciešamo, kas apturētu aortas plīsumu. Barels atceras, ka ārsts sarunas laikā raudājis un viņam teicis: „Es būtu varējis viņu glābt! Es būtu varējis viņu glābt!”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press