No ex.Lieckalniņas joprojām strāvo mīlestība. FOTO
Nu paskat, kādām mīlas dzirksts pilnām acīm Anna Krimele (ex.Lieckalniņa) lūkojas uz savu vīru uzņēmēju Rafaelu Krimelu, kurš tiek iepazīstināts ar „Superbingo” vadītāju Armandu Simsonu (pa labi)!
Slavenības
2016. gada 29. jūnijs, 09:39

No ex.Lieckalniņas joprojām strāvo mīlestība. FOTO

Jauns.lv

Lai arī drīzumā būs pagājis mēnesis kopš laulības ostā iestūrēja bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa (tagad Krimele), personības izaugsmes trenere uz savu vīru uzņēmēju Rafaelu Krimelu joprojām lūkojas mīlas pilnu skatienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Annu un viņas vīru Rafaelu Kasjauns.lv sastapa īsi pirms Jāņiem, dodoties saviesīgā izbraucienā ar kuģīti. Abi mīlnieki uz pasākumu ieradās rokās saķērušies un visu viesību laiku teju vai tikai to vien darīja, kā lūkojās viens otram acīs.

Savulaik par seksīgāko Latvijas sievieti atzītā Anna, kas pērn piedalījās TV šovā "Dejo ar zvaigzni", gredzenus ar Rafaelu mija 3. jūnijā. Kāzās klāt bija vien paši tuvākie mīlnieku radi un draugi. Nākamajā dienā pēc laulībām jaunais pāris tuviniekiem sarīkoja varen lustīgus dārza svētkus ar dažādām spēlēm, un pat kompozīcijas „Pastum, pastum, pietupies...” klausīšanos.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders