Evija Skulte šo vasaru velta sev un jaunas attiecības nemeklē
Latvijas Nacionālā teātra izskatīgā aktrise un seriāla „Viņas melo labāk” Martas lomas atveidotāja Evija Skulte teic, ka šovasar nav laika un gribēšanas meklēt jaunas attiecības.
Slavenības
2016. gada 30. jūnijs, 09:06

Evija Skulte šo vasaru velta sev un jaunas attiecības nemeklē

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla „Viņas melo labāk” zvaigzne Evija Skulte ir viena no pēdējo gadu apspriestākajām sievietēm gan savas dalības dažādos TV projektos, gan attiecību ar vīriešiem dēļ.

Ne viens vien stiprā dzimuma pārstāvis ir gluži vai bez prāta Evijas sievišķības dēļ. Apspriestākās romantiskās attiecības Evijai Skultei bija ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti. Tās izveidojās pirms gandrīz četriem gadiem, strādājot pie seriāla „Viņas melo labāk”. Abu romānam varēja sekot līdzi ar aizturētu elpu, jo pāris vairākkārt šķīrās un atkal sagāja kopā. Tagad Evija teic, ka abu vidū valda tikai draudzība. „Strādājam kopā un esam draugi. Viss ir normāli. Arī diskomforta, satiekoties darbavietā, nav. Nemēdzu kultivēt tādas lietas un cenšos ar visiem cilvēkiem dzīvot draudzīgi,” par iepriekšējām attiecībām stāsta aktrise.

Par vientulību gan viņa nesūdzas. Evija uzsver, ka šī vasara ir gana aizņemta, bet kaut cik brīvajos brīžos aktrise ļausies atpūtai. „Katra mana diena ir piepildīta un aizņemta ar darba darīšanām. „Skroderdienu” maratons, vasaras izrādes, mēģinājumi teātrī un filmēšanas seriālam. Centīšos tam visam pa vidu noķert vasaru, kad būs brīvāks,” stāsta Skulte.

Viņa uzsver, ka uz otrās pusītes meklēšanu un attiecību veidošanu nav ieciklējusies. „Nemeklēju iepazīšanās. Man pašlaik tas nav aktuāli. Mērķis ir dzīvot komfortā ar sevi un tā, lai vairāk laika varētu pavadīt ar bērniem un, cik vien ir iespējams, atpūsties, baudīt dzīvi. Tas ir tas, ko visu laiku esmu darījusi,” bilst Skulte.

 

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva