Skolniece izlaidumam internetā nopirka greznu kleitu par 170 eiro. Atnāca... nožēlojama šmotka. FOTO
Par 170 eiro varētu gribēt arī kvalitāti. Šis tērps pagalam neatbilda bildē redzamajam.
Trakā pasaule
2016. gada 30. jūnijs, 14:55

Skolniece izlaidumam internetā nopirka greznu kleitu par 170 eiro. Atnāca... nožēlojama šmotka. FOTO

Jauns.lv

Asaru straume taisni izlaiduma priekšvakarā piemeklējusi kādu jaunieti, kura pēc ilgiem meklējumiem sapņu kleitu savam skolas izlaidumam atrada vietnē Shillas.co.uk. Tas, ko viņa saņēma, bija nekvalitatīva parpala tālu no tā attēla, kādu portāls bija publicējis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaista blonda modele garā maigi rozā mežģīņu kleitā – tāds bija piedāvājums, kas uzrunāja 16 gadus veco Lūsiju Holambiju no Bredforšīras Apvienotajā Karalistē. Viņa nolēma izlaidumā ierasties šajā skaistajā tērpā un to pasūtīja, par pirkumu samaksājot nebūt ne mazu summu, proti, 140 britu mārciņas jeb, konvertējot mūsu valūtā, 169, 59 eiro.

„Kad atnāca pasta sūtījums, man bira asaras, to atverot,” britu medijam „Mail Online” pauž sarūgtinātā absolvente. Par tādu cenu viņa no pakas izņēma briesmīga paskata lupatu, uz pusi īsāku nekā bildē, ar atirušiem diegiem it kā mežģīnēs. Tās nebija nekādas mežģīnes, bet gan „kājslauķis”, kā izstrādājumu raksturo pati Lūsija. Nožēlojamā šmotka šūdināta Ķīnā, liecina preces pavadteksts.

Arī viņas māte Kima (53) piekrīt, ka šādā kleitā nevar iet ne tikai uz skolas izlaidumu, bet arī uz tualeti. Kleita esot šausminoša, nav savas cenas vērta, un vispār Holambiju ģimene jūtas „uzmesta”. Protams, jauniete to izlaidumā nevilks, taču jūtas pamatīgi sarūgtināta, ka interneta iepirkšanās vietne Shillas.co.uk arīdzan atteikusies maksāt kompensāciju, lai gan māte un meita šo pasūtījumu veica, strikti izvēloties Lielbritānijā bāzētu kompāniju – katram gadījumam, ja nu kas. Firma ignorējusi vismaz septiņus Holambiju sūtītos e-pastus, līdz beidzot atbildējusi, ka naudu neatgriezīs, bet Lūsija drīkstot izvēlēties jebkuru citu kleitu šīs pašas naudas vērtībā. Lūsijas izlaidums ir nākamnedēļ, un visticamāk, viņa savu „īsto” kleitu tomēr meklēs reālos veikalos.

„Es domāju, ka daudzas meitenes šobrīd, izlaidumu laikā, ir šādi iekritušas, pērkot svētku kleitu internetā,” citas māmiņas vēlas pabrīdināt Kima Holambija.

 

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no dailymail.co.uk