Teilores Sviftas romāns uzņem apgriezienus. Toms Hidlstons aizved mīļoto uz Romu. FOTO
Dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons ir kopā tikai dažas nedēļas, bet jau iepazīstinājuši viens otru ar saviem vecākiem un pabijuši Rodas salā, Ņujorkā, Nešvilā, Anglijā un nesen kā devušies romantiskā ceļojumā uz Romu.
Slavenības
2016. gada 1. jūlijs, 11:44

Teilores Sviftas romāns uzņem apgriezienus. Toms Hidlstons aizved mīļoto uz Romu. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (26) nelēja gaužas asaras par to, ka draugs skotu dīdžejs Kelvins Hariss (32) izvēlējās viņu attiecībām pielikt punktu. Jau pavisam drīz viņai uzradās jauns pielūdzējs – britu aktieris Toms Hidlstons (35), kurš nu jau mīļoto aizvedis romantiskā ceļojumā uz Romu.

Pēc 15 mēnešus ilgām romantiskajām attiecībām skotu dīdžejs Kelvins Hariss šā gada maijā nolēma šķirties no dziedātājas Teilores Sviftas. „Teilore ar sirdi šajās attiecībās bija vairāk nekā viņš. Dažu aizvadīto mēnešu laikā Kelvins sāka zaudēt interesi, bet ļoti centās, lai nebūtu jāšķiras,” norādīja kāds paziņa.

„Teilore bija nomākta, taču tagad viņai viss ir labi,” īsi pēc šķiršanās komentēja kāds dziedātājas draugs. Popzvaigznei nenācās ilgi skumt, jau pavisam drīz par viņu interesi sāka izrādīt aktieris Toms Hidlstons. Lai gan Kelvins Hariss bija šķiršanās iniciators, šī ziņa tik ātri pēc attiecību iziršanas likusi viņam ķert kreņķi, kā rezultātā mūziķis no sociālajiem tīkliem dzēsa visas fotogrāfijas, kurās bija redzama Teilore, un sāka uzkrītoši izklaidēties neskaitāmu meiteņu sabiedrībā.

Teilores dzīvē viss atkal rit harmoniski. Ja kāds sākumā vēl šaubījās vai tās nav tikai baumas – jo tas, ka divas slavenības redzētas kopā vēl nenozīmē, ka viņi ir pāris. Taču nu par to vairs nav jāšaubās. Nesen kā jaunais pārītis redzēts lieliski pavadām laiku Itālijas galvaspilsētā. Abi kopīgi apmeklējuši Kolizeju un baudījuši nesteidzīgu maltīti kādā no āra restorāniem. Toms redzēts skūpstām jaunās draudzenes roku, sēžot pie galdiņa un baudot romantiku Romā. Abi manīti arī kaislīgi skūpstāmies un staigājam pa pilsētas ielām roku rokā.

Svifta un Hidlstons kļuvuši nešķirami jau kopš brīža, kad pirmoreiz redzēti kopā pirms dažām nedēļām. Šajā īsajā laikā pāris jau kopā pabijis Rodas salā, Ņujorkā, Nešvilā un Lielbritānijā. Runā, ka Toms un Teilore viens otru jau iepazīstinājuši ar savām ģimenēm. Mis Svifta vecākus iepazīstinājusi ar jauno draugu, kad abi bija devušies uz Nešvilu. Savukārt ar Hidlstona mammu dziedātāja iepazīstināta aizvadītajā nedēļā, kad abi apmeklēja Safolkas grāfisti Anglijā.

„Teilore kādam no tuviem draugiem atzinusies: ‘Man šķiet, ka esmu iemīlējusies, nekad agrāk neesmu tā jutusies!” – TV tīkla „E!” veidotājiem pastāstījis kāds vārdā nenosaukts ziņotājs. „Teilore no sirds izbauda ceļojumus kopā ar Tomu. Viņš ir ļoti romantisks un uzmanīgs attiecībā pret viņu. Viņš ir izcili apburošs. Viņš liek Teilorei justies droši, lai kurp viņi dotos. Viņa jūtas kā septītajās debesīs un izbauda katru kopā pavadīto mirkli.”

Teilori Sviftu savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar aktieri Džeiku Džilenholu, grupas „One Direction” dziedātāju Hariju Stailsu, sāgas „Krēsla” aktieri Teiloru Lautneru, dziedātājiem Džonu Meijeru un Džo Džonasu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press