Mūziķis nopērk māju par 5, bišķiņ palabo, un tirgo jau par 17 miljoniem. FOTO
Par 17. 5 miljoniem ASV dolāru grupas „Maroon 5” mūziķis Adams Levains nolēmis pārdot savu nesen izremontēto piecu guļamistabu māju Beverlihilsā. Viņš to iegādājās pirms četriem gadiem par 4.83 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 2. jūlijs, 12:45

Mūziķis nopērk māju par 5, bišķiņ palabo, un tirgo jau par 17 miljoniem. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Maroon 5” līderis, talantu šova „The Voice” žūrijas pārstāvis un topošais tēvs Adams Levains (37) vēlas pārdot māju, kurā tikai nesen pabeigti renovācijas darbi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trīs „Grammy” balvu laureāts mūziķis Adams Levains par 17 500 000 ASV dolāru pārdošanā izlicis savu māju Beverlihilsā. Šajā 660 kvadrātmetru īpašumā ir piecas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Ēkā ir preses telpa, bibliotēka, sporta zāle un spa, kā arī garāža divos stāvos. Levains ir liels auto kolekcionārs, viņa īpašumā ir vairākas „Prosche” automašīnas.

Stiklotās durvis ēkas pagalma pusē ved uz peldbaseinu un basketbola laukumu.

Šo 1.48 hektāru īpašumu mūziķis iegādājās 2012. gadā, samaksājot 4.83 miljonus ASV dolāru. Tagad, kad mājā veikti vērienīgi renovācijas darbi un tā izremontēta pēc mūziķa vēlmēm, Levains īpašumu pārdod...

Levains un viņa sieva, māmiņas cerībās esošā Namībijā dzimusī „Victoria’s Secret” modele Behati Prinslū (27) radikāli nolēmuši mainīt dzīves apstākļus. 2013. gada maijā Levains pārdeva savu Losandželosā esošo vecpuiša mitekli par 3.55 miljoniem ASV dolāru. Savukārt šā gada aprīlī par 5.5 miljoniem dolāru pāris ar skumjām šķīrās no vienas guļamistabas un divu vannasistabu apartamentiem Ņujorkā, ko bija iegādājušies pirms pusotra gada, kad vēl negaidīja ģimenes pieaugumu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press