55 gadus vecā aktrise izskatās tikpat labi kā savā kāzu dienā pirms 29 gadiem. FOTO
Aktrise Džūlija Luisa-Dreifūsa tagad un savā kāzu dienā pirms 29 gadiem. Lielisku izskatu aktrisei izdodoties saglabāt, pateicoties veselīgam uzturam, regulārai vingrošanai, veiksmīgai karjerai un laimīgai ģimenes dzīvei.
Slavenības
2016. gada 2. jūlijs, 16:12

55 gadus vecā aktrise izskatās tikpat labi kā savā kāzu dienā pirms 29 gadiem. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Džūlija Luisa-Dreifūsa (55) un viņas vīrs aktieris un režisors Breds Hols (58) aizvadītajā sestdienā atzīmējuši 29. kāzu gadadienu. Par godu šim notikumam, aktrise savā „Instagram” blogā publiskojusi melnbaltu kāzu fotogrāfiju.

„Šodien pirms 29 gadiem,” aktrise Džūlija Luisa-Dreifūsa ierakstījusi komentārā „Instagram” blogā publiskotajai kāzu fotogrāfijai. „Laba izvēle.”

Lai gan kopš kāzu dienas pagājis jau gandrīz 30 gadu, aktrise aizvien izskatās tikpat jauna un skaista kā savā Lielajā dienā. Kā viņai tas izdodas, kad pārkāpts jau 55. gadu slieksnis?

Lai gan skeptiķi teiks, ka jaunavīgu skaistumu aktrisei izdodas saglabāt ne bez plastikas ķirurgu palīdzības, Holivudas zvaigzne apgalvo, ka viņa nav gūlusies zem skalpeļa un izskats ir 100% dabisks. „Protams, ja tas, ko redzu, sāks sašļukt, es varbūt kaut ko darīšu, lai to piepaceltu,” smejoties kādā no intervijām reiz norādījusi aktrise, „Bet, ja godīgi, šāda perspektīva mani biedē. Mana mamma nav veikusi nevienu plastisko operāciju un aizvien izskatās fantastiski. Cerams, ka sekošu viņas pēdās. Es nenosodu nevienu, kurš ļāvies plastiskajai ķirurģijai, taču es neredzu to savā tuvākajā nākotnē. Arī mans vīrs ir kategoriski pret to!”

Džūlijai Luisai-Dreifūsai labu izskatu izdodas saglabāt, pateicoties veselīgam uzturam, regulārai vingrošanai, veiksmīgai karjerai un laimīgai ģimenes dzīvei. Aktrise nenoliedz, ka visu sabalansēt nav viegli. Līdzīgi kā neskaitāmas sievietes visā pasaulē arī Džūlija mēģina rast zelta vidusceļu starp našķēšanos un disciplinētību ēšanas jomā, ja vēlas saglabāt slaidu figūru. „Dažiem tas izdodas vieglāk nekā citiem,” atzīst aktrise. „Diemžēl man nākas piestrādāt pie tā, lai nekļūtu resna. Es vienmēr izmēģinu dažādas metodes, lai redzētu, kura darbojas.”

Luisai-Dreifūsa esot no tiem, kam parasti no rītiem nav apetīte un brokastis negribas. „Taču es nesen atklāju ko tādu, kas man tomēr garšo: divas olas, kas ceptas olīveļļā un pilngraudu maizes grauzdiņš ar medu,” atklāj aktrise. „Tas garšo tik labi un es nejūtu milzu izsalkumu pirms pusdienām, un nepārēdos šajā ēdienreizē. Esmu atklājusi, ka ēst veselīgi nozīmē ēst, to, kas tev garšo. Tad nav jāmokās, ka nedrīksti ēst taukaino virtuli vai ko citu, ko tik ļoti vēlies.”

„Man ļoti garšo dārzeņi. Man vajadzētu būt veģetārietei, es pat izjūtu vainas apziņu, ka tāda neesmu,” teic Džūlija. „Taču man garšo arī sarkanā gaļa un vistiņa. Es pērku organiskas izcelsmes pārtiku pie vietējiem fermeriem, kad vien tas iespējams.”

„Man ļoti, ļoti garšo saldumi,” nenoliedz Luisa-Dreifūsa. „Jūtu, ka esmu pelnījusi kādu našķi, ja esmu smagi strādājusi. Ir svarīgi ļaut sev mazliet tā, ko patiešām kārojas. Tad nejutīsies kā cietumā, kur viss liegts. Var atļauties visu, tikai jāmāk ievērot mēru.”

„Manā darba galdā ir atvilktne, kurā glabāju kārumus. Ja varu paņemt šokolādes gabaliņu vai divus, jūtos apmierināta.”

Džūlija ir mamma diviem dēliem – Henrijam (24) un Čārlzam (19).

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram

Tēmas