Meraija Kerija aizmirst svārkus un skraida zeķturos. FOTO
Šādā tērpā popzvaigzne Meraija Kerija dodas spēlēt savu pirmo dīdžeja setu naktsklubā „OAK” Lasvegasā.
Slavenības
2016. gada 3. jūlijs, 06:26

Meraija Kerija aizmirst svārkus un skraida zeķturos. FOTO

Jauns.lv

Šo varētu dēvēt par popzvaigznes Meraijas Kerijas (46) visu laiku dīvaināko tērpa izvēli, kādā skatuves dīva jelkad atļāvusies iziet sabiedrībā. Tā vien gribas apvaicāties, vai dziedātāja gadījumā nav mājās aizmirsusi svārkus.

Dziedātāja Meraija Kerija debitējusi kā dīdžejs, spēlējot savu pirmo dīdžeja setu naktsklubā „OAK”, kas atrodas Lasvegasas viesnīcas „Mirage Hotel and Casino” telpās. Vairāk par dīvas dīdžejošanas prasmēm klātesošos pārsteidza Meraijas tērpa izvēle. Dziedātāja uz šo pasākumu bija ieradusies ciešā melnā korsetē, kas nevainojami izcēla viņas kuplās krūtis un apetītelīgo dekoltē zonu. Korsetei viņa pieskaņojusi melnu ādas jaku. Virs spīdīgajām zeķubiksēm dziedātāja uzvilkusi melnas tīkliņzeķes un kājās apāvusi melnas „Christian Louboutin” kurpes ar spicajiem purngaliem. Par svārkiem gan dīva bija piemirsusi un visiem demonstrēja melnajās biksītēs un zeķturos ģērbto sēžamvietu.

Koptēlu miljardiera Džeimsa Pakera līgava papildinājusi ar briljantu kaklarotu un lieliem auskaru riņķiem.

Uz savu debijas dīdžeja setu mis Kerija ieradās ļoti vēlu, pulksten 1:17 naktī un tūlīt pat devās pie pults, kur pievienojās labam draugam DJ Suss One.

Skopi ģērbtā dziedātāja bija lieliskā noskaņojumā, viņa dejoja, malkoja kokteilīšus un dziesmu starplaikos mikrofonā sarunājās ar faniem. Iejūtoties dīdžeja lomā, Meraija atskaņoja savas dziesmas, kā arī astoņdesmito un deviņdesmito gadu hitus.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press