Tā dzīvo populārais TV žurnālists, kuram Čārlijs Šīns atzinās, ka ir HIV pozitīvs. FOTO
Glauno īpašumu Konektikutā žurnālists Mets Lauers iegādājies no aktiera Ričarda Gīra, par to samaksājot 36.5 miljonus ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 4. jūlijs, 05:10

Tā dzīvo populārais TV žurnālists, kuram Čārlijs Šīns atzinās, ka ir HIV pozitīvs. FOTO

Jauns.lv

TV žurnālistam Metam Laueram (58) pērnā gada nogalē ekskluzīvu interviju sniedza Holivudas skandālists Čārlijs Šīns. Tajā aktieris atzinās, ka ir HIV pozitīvs. TV žurnālists nesen kā iegādājies ļoti dārgu māju. Lūkojam, kāda tā ir!

TV šova „Today” vadītājs Mets Lauers gadu gaitā ir izveidojis ļoti veiksmīgu karjeru un arī nopelnītais kapitāls ir iespaidīgs. Žurnālistam pieder savs privātais helikopters, ko viņš vasaras mēnešos mēdz izmantot it bieži. Tagad klāt nācis vēl kāds iemesls pārlidojumiem. Lauers nesen kā iegādājies māju Konektikutā, par to samaksājot 36.5 miljonus ASV dolāru. Šīs īpašums iepriekš piederēja Holivudas aktierim Ričardam Gīram.

Šī ēka celta jau 1902. gadā un no tās paveras gleznains skats uz līci. Šī 1300 kvadrātmetru lielā māja ir pilnībā renovēta. Tajā ir 12 guļamistabas un tikpat vannasistabas, plaša dzīvojamā istaba, ēdamzāle un brokastu telpa.

Nepilnu 100 metrus attālumā no mājas ir smilšu pludmale un 73 metrus dziļa privāta laivu piestātne. Pie mājas ierīkots arī dīķis ar tiltiņu, izklaides paviljons ar kamīna vietu, tējas namiņš un basketbola laukums.

Līdzās galvenajai mājai izbūvēti arī divi viesu namiņi.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press