Sairusas bijusī meitene sauļojas bez krūštura un demonstrē to sociālajos tīklos. FOTO
Modelei Stellai Maksvelai patīk vienmērīgs iedegums.
Slavenības
2016. gada 4. jūlijs, 10:30

Sairusas bijusī meitene sauļojas bez krūštura un demonstrē to sociālajos tīklos. FOTO

Jauns.lv

Modeli Stellu Maksvelu (26) sabiedrība labāk zina kā skandalozās popzvaigznes Mailijas Sairusas bijušo mīļoto meiteni. Apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modele nesen kā saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi, kā viņa sauļojas...

Gaišmati Stellu Maksvelu vīriešu žurnāla „Maxim” lasītāji nesen kā nosaukuši par seksīgāko sievieti, kas šobrīd dzīvo uz mūsu planētas. Un jaunā dāma to centusies godam attaisnot. Stella savā „Instagram” blogā publiskojusi bildīti, kurā redzama sauļojamies piemājas zālienā. Viņa ir ģērbusies tikai zīmola „American Aparel” šortiņos par 22 eiro. Krūštura modelei nav.

Stellas Maksvelas vecāki ir no Ziemeļīrijas, piedevām meitenes tēvs ir diplomāts. Stella pasaulē nākusi Beļģijā, kur nodzīvojusi līdz 13 gadu vecumam. Tēva darba saistību dēļ, diplomāta ģimene ir vairākkārt pārvākusies un dzīvojusi dažādās pasaules malās. Kādu laiku Stella ar vecākiem mitinājusies arī Kanberā (Austrālijā) un Velingtonā (Jaunzēlandē).

1.75 m garo modeli aģenti ievēroja, kad meitene studēja Otago universitātē Jaunzēlandē. Stella kā modele sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā „ASOS”, „Alexander McQueen” „H&M” un „River Island”, kā arī viņas fotogrāfijas bijušas publicētas prestižajos žurnālos „Vogue” un „Elle”.

Stella brīvi jūtas kā puskaila, tā pavisam kaila. Viņa pat necentās piesegt kailās krūtis, kā to prasa sociālo tīklu politika. Brīnumainā kārtā šo Maksvelas publiskoto attēlu sociālo tīklu vadība neizdzēsa un modele par to jau saņēmusi vairāk nekā 50 000 „patīk” novērtējumu.

       

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press