Reiniks šokē. Mūziķis parāda bildi ar pliku dibenu! FOTO
Tieši šo attēlu Lauris Reiniks ievietoja savā profilā sociālajā tīklā “Instagram”, atklājot, ka “Dvēseles dziednīcas” pirtī var gūt neatsveramu pieredzi.
Slavenības
2016. gada 4. jūlijs, 11:10

Reiniks šokē. Mūziķis parāda bildi ar pliku dibenu! FOTO

Jauns.lv

Mūziķis Lauris Reiniks, sociālajos tīklos publicējot foto, kurā redzams kails vīrietis pirtī, pamatīgi izbrīnījis savus fanus. Vieni apsveic Lauri par drosmīgo rīcību, publiskojot savu kailfoto, citi izsakās, ka šādas bildes ir pretīgas.

Lauris Reiniks savā Instagram profilā brīvdienās publicēja fotogrāfiju, kurā redzams kails vīrietis uz vēdera guļam pirtī uz lāvas. "Pirtī mana dvēselīte ar Dieviņu runājās. Neaizmirstama pieredze," attēlu aprakstīja Lauris, liekot noprast, ka tas ir tieši viņš, kas redzams fotogrāfijā, izbaudot latviešu pirts rituālus “Dvēseles dziednīcā” senajā zemgaļu sētā “Everti”. Tiesa gan, uz sašutušo fanu komentāriem Reiniks atbildēja: “Kāpēc jums liekas, ka tas esmu es?! Reklāmas plakāts.” Taču viņa ieraksta beigās pieliktais smaidiņš jeb “smile” rosina pamatotas aizdomas, ka tas nav nekāds reklāmas plakāts, un fotogrāfijā patiešām redzams kails Lauris Reiniks.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva