Supermodele Kristija Brinklija pārdod māju, kuras interjera dizainu veidojusi pati. FOTO
Šajā mājā supermodele Kristija Brinklija nodzīvojusi 18 gadus. Viņa pati ir interjera dizaina autore.
Slavenības
2016. gada 5. jūlijs, 17:21

Supermodele Kristija Brinklija pārdod māju, kuras interjera dizainu veidojusi pati. FOTO

Jauns.lv

Supermodele Kristija Brinklija (62), kas apveltīta ar nevīstošu daiļumu, nesen kā pārdošanā izlikusi savu māju, kurā aizvadījusi pēdējos 18 gadus!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bieži vien slavenības mājas maina gandrīz tikpat bieži kā zeķes. Padzīvo īsu laiku vienā mājā, to pārdod par kādu miljonu dārgāk nekā iegādājušies un atkal nopērk citu māju.

Supermodele Kristija Brinklija šajā īpašumā Bridžhemptonā, Ņujorkā, nodzīvojusi 18 gadus. Šī māja pazīstama ar nosaukumu „Tower Hill” („Tornis kalna galā”). Īpašums celts 1891. gadā kā mācītājmāja.

Šajā 1025 kvadrātmetru lielajā ēkā ir 9 guļamistabas un 7 vannasistabas. Māja uzcelta uz 475 tonnu vietējā klintsakmens pamatiem un tā lepojas ar 15 metru augstu novērošanas tornīti. Pie greznās mājas ir ari peldbaseins, spa zona, dīķis, kalni, kur ziemā vizināties ar kamaniņām, kā arī tenisa korti.

Līdzās galvenajai mājai nepilnu 9 hektāru lielajā teritorijā uzcelta arī mākslas studija, četru guļamistabu viesu namiņš un oranžērija.

Īpašumu Brinklija pārdod par 29.5 miljoniem ASV dolāru (26.47 miljoni eiro).

Pirmoreiz savā mājā modele ļāva ieskatīties 2011. gadā, kad tajā viesojās TV personība Opra Vinfrija ar filmēšanas grupu. Kristija atklāja, ka mājas interjera autore ir viņa pati. Viņa teic, ka arī aktīvo modeles gaitu laikā bijusi ļoti radoša un „vienmēr kaut ko skicējusi savā plānotājā”.

Pēdējo gadu laikā trīs bērnu māmiņa radoši izpaužas gleznojot, veidojot skulptūras un citus mākslas darbus, ar ko papildina mājas interjeru. „Es nemitīgi kaut ko radu,” viņa norādījusi Opras šovā.

Kristija šo māju jau vairākkārt centusies pārdod arī iepriekš. Pirmo reizi tas notika 2007. gadā, kad viņa šķīrās no ceturtā vīra, bet pēdējo reizi 2010. gadā. Modele tolaik par māju prasīja 30 miljonus dolāru.

„Ikreiz, kad kāds izrādīja interesi, es prātoju: kur gan citur es varēšu slēpot un vizināties ar sniega dēli? Kur vēl atradīšu vardes dīķī? Kur varēšu cept pastilas pie ugunskura? Šūpoties vecu lielu koku zaros? Audzēt dārzeņus oranžērijā arī ziemā? Peldēt, spēlēt tenisu vai gleznot mazajā mākslas studijā? Un skatīt varavīksni un saulrietus no sava personīgā romantiskā tornīša?” – raksturoja Brinklija. Tomēr pat par spīti šiem argumentiem, modele atkal nolēmusi māju pārdot...

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press