Robertam, lūk, par vecu... "Netīrās dejas" pamet daiļaviņa Marina. FOTO
Šovakar Roberts izvēlējās mājās sūtīt bārmeni Marinu, kuru mājās gaidīja draugs.
2016. gada 6. jūlijs, 22:05

Robertam, lūk, par vecu... "Netīrās dejas" pamet daiļaviņa Marina. FOTO

Jauns.lv

Trešajā TV3 šova „Netīrās dejas” sērijā izbalsošanas brīdi piedzīvoja 22 gadus vecā dejotāja Roberta Stripkana pielūdzējas. Bet pārējie kungi – Ainārs un Kims - turpināja iepazīt šovā satiktās meitenes.

Jaunais dejotājs Roberts šovakar šķīrās no 29 gadus vecās bārmenes Marinas Makejevas. Viņš atklāti pateica, ka vecuma starpība bija tas, kas viņu mulsināja visvairāk, tāpēc Marinai šovs jāpamet. Bet sieviete atklāja, ka uz šovu nāca ne puiša, ne naudas dēļ, bet gan uzvarēt. „Viss kārtībā! Es braucu mājās, mani tur gaida puisis. Es viņu ļoti, ļoti mīlu! Viņš man ir vislabākais,” pēc izbalsošanas sacīja Marina.

Tikmēr cīņu par Roberta mīlestību turpina topošā fitnesa trenere Laura no Varakļāniem, mākslas fotogrāfe Ketija no Ventspils, baletdejotāja Elvīra no Jūrmalas, kā arī pavāre Elīna no Gulbenes.

Atgādinām, ka iepriekšējā raidījumā Ainārs šķīrās no topošās fitnesa treneres Lauras, kura skaļi pārmeta puiša vaļību visas nakts garumā ar Evelīnu. Kādas attiecībās viņam veidosies ar pārējām šova meitenēm, vai tomēr Evelīna jau ir atradusi ceļu uz viņa sirdi, to redzēsim nākamajos raidījumos.

 

Kasjauns.lv/ Foto: Publicitātes foto