Kardašjanu 20 gadus vecā radiniece nopērk varen dārgu mitekli. FOTO
Modele Kendala Dženere par 6.5 miljoniem dolāru iegādājusies māju Holivudhilsā, kuras iepriekšējie saimnieki bija Holivudas aktieru pāris Džons Krasinskis un Emīlija Blanta.
Slavenības
2016. gada 7. jūlijs, 06:41

Kardašjanu 20 gadus vecā radiniece nopērk varen dārgu mitekli. FOTO

Jauns.lv

Māsu Kardašjanu pusmāsai, modelei Kendalai Dženerei ir tikai 20 gadu, bet viņa jau pelna miljonus un nesen kā par 6.5 miljoniem ASV dolāru iegādājusies māju Losandželosā.

Kendalas Dženeres jaunajā mājā ir sešas guļamistabas un piecas vannasistabas. Modele šo īpašumu iegādājusies no iepriekšējiem īpašniekiem – Holivudas aktieru pāra Emīlijas Blantas un Džona Krasinska. Viņi māju pārdošanā izlikuši šā gada janvārī, prasot par to astoņus miljonus dolāru. Ģimenes pieauguma dēļ Blanta un Krasinskis vēlējās šo māju pārdot un tās vietā sameklēt plašāku „ģimenes ligzdiņu”.

Kendalai Dženerei izdevies māju iegādāties par 1.5 miljoniem lētāk nekā aktieru pāris bija noteicis sākotnēji. Māja pirms pārdošanas ir nesen renovēta.

Šī 445 kvadrātmetru lielā mūsdienīgā māja celta trijos stāvos un pie tās ir peldbaseins. Ēkā ir ozolkoka grīdas segums un vietām atstātas dekoratīvas neapmestu baltu ķieģeļu sienas.

Gandrīz no katras telpas loga paveras neaizsegts skats uz Rietumholivudu un tās apkaimi.

Kendala var būt priecīga, jo viņas daudzajiem tērpiem šajā namā būs atvēlēta istaba-garderobe, kas savienota ar galveno guļamistabu.

Šī nav pirmā māja, ko savas vēl pavisam īsās dzīves laikā iegādājusies Kendala Dženere. Kad modelei bija 18 gadu, viņa nopirka kvadratūras ziņā daudz mazāku – divu guļamistabu māju, par to samaksājot 1.39 miljonus ASV dolāru.

Arī Kendalas māsa Kailija Dženere (18) uzlabojusi savus dzīves apstākļus, šā gada maijā iegādājoties māju Holivudhilsā par 6 miljoniem dolāru. Kailija intervijās neskaitāmas reizes uzsvērusi, ka naudu pelna pati jau kopš 14 gadu vecuma, kad mamma Krisa Dženere pārtraukusi meitu finansiāli atbalstīt. Runā, ka Kailijas kapitāls esot 5 miljoni ASV dolāru. Tas viss nopelnīts pateicoties darbam TV industrijā un iesaistoties citos projektos.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press