Ar vieglu dziesmu par mīlu mūzikā atgriežas Liene Greifāne. VIDEO
Liene Greifāne mūzikā atgriežas ar vasarīgu dziesmu, kuras autori ir zviedru mūzikas producenti.
Slavenības
2016. gada 7. jūlijs, 07:34

Ar vieglu dziesmu par mīlu mūzikā atgriežas Liene Greifāne. VIDEO

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Greifāne, kura, kā pati uzsver, pēdējā laikā bija atstājusi novārtā muzikālo darbību, iedziedājusi jaunu dziesmu, un tai pat tapis videoklips.

Pēdējie divi gadi Lienei Greifānei ir aizritējuši visai aktīvi.  Bērna piedzimšana, dalība un uzvara šovā “Dejo ar Zvaigzni”, kinorežijas studijas RISEBA augstskolā un jaunā diska izdošana. Liene to visu mēģināja apvienot, taču, saprotot, ka tas tomēr nebūs pa spēkiem, viņa izvēlējās prioritātes. Līdz ar to tieši mūziku Liene atstāja nedaudz novārtā.

Atpūta no lielās skatuves ļāva viņai padomāt gan par mūziku, ko viņa izpilda, gan arī par to, kādas dziesmas vēlas dziedāt. Lienei patīk mainīties līdzi laikam, nesēdēt uz vietas. Viņasprāt, cilvēkam ir jādzīvo tā, lai ir interesanti, lai nebūtu rutīnas, lai arī no tā izbēgt ir visai grūti. Lienes pēdējais disks “Ziemassvētkos” bija visai nopietns un ar dziļu jēgu rakstītas dziesmas, taču, vasarai atnākot, Liene vēlējās atkal izdot kādu pozitīvu dziesmu, pie kuras varētu viegli dejot, matiem vējā plīvojot.

Dziesma, “Feel my love”, viņasprāt, ir īsts vasaras hīts. Šīs dziesmas autori ir zviedru producenti Jonas Ragnar Liberg,  Claes Martin Andreasson un Niklas Martin Pettersson, kuriem ir liela pieredze mūzikas biznesā.

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto