Mūsu dāmas uz Vaikules festivālu saposušās kā princeses. FOTO
Slavenības
2016. gada 8. jūlijs, 13:06

Mūsu dāmas uz Vaikules festivālu saposušās kā princeses. FOTO

Jauns.lv

Festivāla "Laima Vaikule Rendez-Vous" trešā diena bija pārsteigumiem pilna. Proti, septiņi skatītāji tika pie iespējas satikties ar pašu Laimu Vaikuli, kā arī koncertā uzstājās populārā Krievijas dziedātāja Lolita.

Tā kā festivāla organizatori regulāri saņem jautājumus no faniem un koncertu apmeklētājiem par iespēju satikt Laimu Vaikuli, tad, ņemot vērā lielo pieprasījumu, tika nolemts, ka īpašajā datumā - 7. jūlijā -, tieši septiņiem koncerta apmeklētājiem šī iespēja tika dota. Laimīgos uzvarētājus paziņoja, izlozējot sēdvietu numurus zālē, un veiksminieki varēja koncerta laikā personīgi satikt Laimu Vaikuli, dāvanā saņemot arī parakstītus dziedātājas albumus.

Šā vakara koncerta apmeklētājiem bija sagatavots vēl viens pārsteigums. Lai gan dziedātājas Lolitas  uzstāšanās bija paredzēta piektdien, 8. jūlijā, dziedātāja piekritusi priecēt klausītājus ar savu klātbūtni arī šī vakara koncertā.

Tāpat vēl nebijis notikums Latvijā bija Edītes Pjehas, viņas meitas Ilonas Broņevickas un mazdēla Stasa Pjeha uzstāšanās uz vienas skatuves, viena koncerta ietvaros. Lai gan atsevišķi zvaigznes ir koncertējušas Latvijā, šī bija pirmā reize, kad trio uzstājās kopā koncerta laikā.

Šī vakara koncertā bez Laimas Vaikules, jau minētajiem māksliniekiem un īpašā pārsteiguma no dziedātājas Lolitas, uzstājās arī operdziedātāja Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska un MBAND.


Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs