Supermodele par vingrošanu neaizmirst arī atpūtā uz jahtas. Bikini FOTO
Modele Alesandra Ambrosio par figūru rūpējas arī atvaļinājuma laikā un cītīgi nododas jogai.
Slavenības
2016. gada 9. jūlijs, 16:12

Supermodele par vingrošanu neaizmirst arī atpūtā uz jahtas. Bikini FOTO

Jauns.lv

Brazīliešu modele Alesandra Ambrosio (35) ar dzīvesbiedru uzņēmēju Džeimiju Mazuru un abiem bērniem devusies atvaļinājumā uz Spānijai piederošo Ibicas salu. Arī brīvdienās modele neaizmirst par vingrošanu un nododas jogai pat uz jahtas.

Modeles Alesandras Ambrosio augumu mēdz dēvēt par vienu no lieliskākajiem uz šīs planētas. 35 gadus vecā divu bērnu mamma un „Victoria’s Secret” modele ļoti piedomā par veselīgu diētu un ikdienā daudz strādā sporta zālē, lai uzturētu figūru lieliskā formā. Alesandra nodarbojas ar jogu, augstas intensitātes aerobiku, kā arī baletu „Barre”, jo uzskata, ka šī slodze vislabāk palīdz formēt viņas kāju augšstilbus un dibenu. Taču Alesandra neizslēdz no savas ēdienkartes našķus. Šad un tad viņa ļaujas kārumiem. Modele ir pārliecināta, ka retu reizi arī našķis figūrai nekaitēs, ja vien tiek ievērota mēra sajūta un vienam apēstam kārumam neseko nākamais, un nākamais, kas beigu beigās izvēršas par brangu izēšanos. Viņa šad tad bauda arī čipsus un frī kartupelīšus ar steiku.

Atpūtai uz jahtas Alesandra bija izvēlējusies baltu tamborētu bikini no savas peldkostīmu kolekcijas „Ale by Alessandra Ambrosio”. Tāds veikalos iegādājams par 165 eiro. Stila eksperti apgalvo, ka tamborēti retro stila peldkostīmi esot šīs vasaras karstākā tendence.

Jogas nodarbībā uz jahtas Alesandrai pievienojās viņas dzīvesbiedrs Džeimijs Mazurs. Dažbrīd vecāku vingrošanā noraudzījās arī pāra kopīgie bērni meita Anja (7) un dēls Noa (4), un centās atdarināt mammas un tēta demonstrētās jogas kustības.

Nesenā intervijā žurnālam „Cosmopolitain” Alesandra padalījusies ar savu laimīgo attiecību noslēpumu. Lai gan daudzi pāri ir pārliecinājušies par to, ka attālums izšķir, modele norāda, ka viņas biežā prombūtne no mājām un pasaules apceļošana darba saistību dēļ, nākot par labu attiecībām ar Džeimiju. „Es visu laiku ceļoju, domāju, ka tas palīdz saglabāt dzirksteli attiecībās, jo es neesmu līdzās katru dienu,” norāda modele. „Es neesmu no tām, kas katru dienu ir mājās. Pat tagad, kad mums ir bērni, mēs cenšamies atvēlēt laiku tikai sev – kad esmu tikai es un viņš. Taču visvairāk ilgojos būt kopā ar saviem bērniem. Mēs izejam vakariņās vienu vai divas reizes nedēļā – tikai divi vien vai kopā ar draugiem. Taču tikai pēc tam, kas esam nolikuši bērnus jau gulēt.”

Alesandra apliecina, ka vienmēr gribējusi būt gados jauna mamma. „Es gribēju bērnus jau 20 gadu vecumā, tāpēc 26 gadi, kad pasaulē nāca pirmdzimtais, man jau šķita pārāk liels vecums. Taču es jutu, ka laiks ir pareizais un veselu gadu veltīju sevi tikai ģimenei.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press