Bībera meitenes peldkostīms vēsta, ka "tikko precējusies". FOTO
Amerikāņu modele Heilija Boldvina ASV Neatkarības dienā redzēta atpūšamies sarkanā „Pludmales patruļas” stila peldkostīmā, kuru rotāja uzraksts „tikko precējusies”. Modele esot tikai pajokojusi...
Slavenības
2016. gada 10. jūlijs, 08:21

Bībera meitenes peldkostīms vēsta, ka "tikko precējusies". FOTO

Jauns.lv

Pērn modeles Heilijas Boldvinas (19) vārds bija saistīts ar populāro kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu (22). Viņi bieži manīti kopā izklaidējamies. Savukārt nesen jaunā dāma redzēta spilgti sarkanā peldkostīmā ar uzrakstu „Just Married” – tikko precējusies.

Vai Džastins Bībers zaudējis savu uzticamo draudzeni? Vai 19 gadus vecā modele jau kļuvusi par precētu kundzi? Kas ir laimīgais, kas Bīberam nocēlis meiteni?

Redzot šīs fotogrāfijas, faniem radās daudz jautājumu, taču atbilde ir pavisam vienkārša. Heilija savā „Instagram” blogā atzinusies, ka „tikai pajokojusi” un sociālo tīklu sekotāju satrauktajiem komentāriem nav nekāda pamata.

Heilijas sarkanais peldkostīms atsauc atmiņā seriālu „Pludmales patruļa” un seksbumbu Pamelu Andersoni, kas šādi tērpta skrēja glābt okeānā slīkstošos. Šādu ietērpu modele izvēlējusies atpūtai pie baseina un uz jahtas ASV Neatkarības dienā.

Heilija Boldvina ir populārā aktiera Aleka Boldvina brāļa Stīvena meita.

Pērn ilgāku laiku klīda baumas, ka modeli un dziedātāju Džastinu Bīberu vienojot romantiskas jūtas. Pāris gan vienmēr centās to noliegt, uzstājot, ka ir „tikai draugi”.

„Tikai draugi” bija pieķerti plunčājamies Bībera piemājas baseinā, bet mūziķa 21. dzimšanas dienā mis Boldvina savā „Instagram” blogā publiskoja bildīti, kurā redzama no mugurpuses cieši apskaujam puskailo jubilāru. Vasarā abi redzēti arī kopīgi vizināmies ar ūdensmotociklu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press