Ne tikai Svifta sacer dziesmas par bijušajiem. Kelvins Hariss arī tā prot!
Skotu mūziķis Kelvins Hariss ir svēti pārliecināts, ka jau attiecību laikā dziedātāja Teilore Svifta krāpusi viņu ar aktieri Tomu Hidlstonu. Viņš par to sakomponējis dziesmu „Ole”.
Slavenības
2016. gada 11. jūlijs, 04:50

Ne tikai Svifta sacer dziesmas par bijušajiem. Kelvins Hariss arī tā prot!

Jauns.lv

Skotu dīdžejs un komponists Kelvins Hariss sacerējis dziesmu par savu bijušo draudzeni dziedātāju Teilori Sviftu un viņas jauno mīļoto. aktieri Tomu Hidlstonu. Hariss nolēmis atspēlēties ar Teilores pašas līdzekļiem – viņa pēc šķiršanās no katra sava puiša bieži vien par viņu sakomponēja dziesmu.

32 gadus vecais skotu dīdžejs Kelvins Hariss ir pārliecināts, ka viņa bijusī mīla, no kuras viņš maijā nolēma aiziet, jau abu kopābūšanas laikā krāpusi viņu ar britu aktieri Tomu Hidlstonu. Par to Hariss nesen kā sakomponējis dziesmu „Ole”. Dziesmas tekstā nepārprotami jūtams aizvainojums par šķiršanos un to, ka bijušās mīļotās dzīvē tik ātri uzradies jauns vīrietis. Viņš taču nolēma šīs attiecības pārtraukt un otrai pusītei vajadzēja mēnešiem ilgi par to skumt, bet viņa tik ātri jau atradusi jaunu laimi – tas šī vīrieša pašapziņai bija par daudz. Hariss zīmējās sociālajos tīklos vairāku sieviešu sabiedrībā, izdzēsa visas Teilores bildes no saviem sociālajiem tīkliem, un nu sarakstījis dziesmu par bijušo draudzeni. Izklausās pēc pusaugu meitenes gājieniem, ne pieauguša vīrieša rīcības. Taču mēdz teikt, ka pagale tomēr nedeg viena...

Jauno Kelvina Harisa skaņdarbu iedziedājis Džons Ņūmens. Dziesmā izskan noslēpumaini mājieni par Teilori un viņas rīcību, un tas rakstīts it kā no Toma Hidlstona skatu punkta. „Slepeni, tu taču nevienam draugam neteiksi par mums,” vēstīts kādā no dziesmas rindām.

Kelvins Hariss, Džons Ņūmens – Ole

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press