Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā koķetā tērpā. FOTO
Hercogiene Ketrīna izvēlējusies skaistu baltu kleitu ar atkailinātu plecu daļu. Šī, starp citu, ir viena no šīs sezonas aktualitātēm modē.
Slavenības
2016. gada 11. jūlijs, 07:43

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā koķetā tērpā. FOTO

Jauns.lv

Britu karaļnama skaistākais zieds - hercogiene Ketrīna - publikā uzmirdzējusi ļoti interesantā un skaistā kleitā, ko modes pazinēji un princešu dzīvesstila vērtētāji jau nosaukuši par "seksīgu un koķetu".

Hercogienei Ketrīnai nereti pārmet, ka viņa iziešanai sabiedrībā izvēlas tērpus, kuru fasons dara viņu vizuāli vecāku. Tomēr hercogienei ir jāievēro stingrie protokola noteikumi, kuru dēļ viņa nevar atļauties iziet sabiedrībā koķetās kleitiņās. Tomēr, dodoties uz ceremoniju, kurā tika pasniegtas balvas mākslas jomā, Ketrīna bija izvēlējusies elegantu, tomēr sievišķīgi seksīgu tērpu ar atkailinātu plecu daļu. Šo kleitu darinājis zīmols „Barbara Casasola”. Tērpam Ketrīna bija pieskaņojusi apavus uz augstākiem papēžiem, nekā parasti nēsā.

Ketrīnas pielūdzēji un prese tūlīt pat šo viņas iziešanu sabiedrībā nodēvējuši par „izaicinošu”, ‘koķetu” un pat „seksīgu”. Daudzi apjūsmojuši hercogieni, norādot, ka viņa šajā tērpā izskatījusies tik „ziedoša” kā nekad agrāk. Lai gan fani no sirds jūsmo par šo Ketrīnas tērpu, viņi izteikuši aizdomas, ka tas varētu nepatikt karalienei Elizabetei II, kuru nebūt neiejūsmina, ka populārā radiniece publiskā pasākumā piedzīvo kārtējo „Merilinas Monro brīdi”, kad vējš sapurina kuplo svārku vieglo audumu un parādā tā nēsātājas slaidās kājas vairāk nekā pieklātos.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press