Britnija rāda, kā prot stāvēt uz rokām. FOTO
Nav šaubu, ka popzvaigzne Britnija Spīrsa šobrīd ir savā lieliskākajā fiziskajā formā.
Slavenības
2016. gada 12. jūlijs, 04:03

Britnija rāda, kā prot stāvēt uz rokām. FOTO

Jauns.lv

„Man ļoti patīk stāvēt uz rokām,” savā „Instagram” blogā publicēto attēlu, kurā redzama stāvam uz rokām spoguļa priekšā, komentējusi amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (34).

Dziedātāja Britnija Spīrsa ir lieliskā fiziskajā formā. Nesen kā popzvaigzne parādījusi fotogrāfiju no treniņa aizkulisēm. „Instagram” blogā publiskotajā attēlā viņa redzama stāvam uz rokām spoguļa sienas priekšā. Britnija ir ģērbusies mazos rozā šortiņos un sporta krūšturī, augums izskatās nevainojami slaids un graciozs. Attēlu uzņēmis popzvaigznes ilggadējais un uzticamais miesassargs, kurš sporta zāles daudzo spoguļu dēļ arī iekļuvis kadrā.

Jau pavisam drīz dziedātāja atgriezīsies uz skatuves Lasvegasā, kur turpinās skatītājus priecēt ar savu veiksmīgo šovu „Piece Of Me”.

Pirms diviem gadiem, kad Britnija Spīrsa uzsāka savu šovu Lasvegasā, kritiķi viņai pārmeta, ka popzvaigzne esot par apaļīgu šādiem kabarē stila tērpiem, kas tik ļoti atsedz augumu. Britnija to ļoti pārdzīvoja. Lai arī viņa apmeklēja jogas nodarbības un trīs reizes nedēļā stundas garumā nodevās kardio vingrojumiem, vēlamais rezultāts netika sasniegts.

Taču kritika mudināja viņu strādāt vēl intensīvāk. Pēc laika preses slejās varēja lasīt recenzijas, kurās popzvaigznes augums tika slavēts, ne pelts.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press