Ņujorkas ielas slēgtas! Tur sabraukuši "Ātrs un bez žēlastības" dārgie auto. FOTO
Ņujorkas ielās filmē ainas franšīzes „Ātrs un bez žēlastības” jaunākajam turpinājumam. Filmēšanas dēļ slēdz pat 5. Avēniju!
Slavenības
2016. gada 12. jūlijs, 14:10

Ņujorkas ielas slēgtas! Tur sabraukuši "Ātrs un bez žēlastības" dārgie auto. FOTO

Jauns.lv

Šobrīd risinās aktīvs darbs pie franšīzes „Ātrs un bez žēlastības” („Fast & Furious”) 8. turpinājuma filmēšanas. Ņujorkā pat uz laiku slēgta satiksme pilsētas centrā, tostarp slavenajā 5. Avēnijā.

Ņujorkas centrā nesen filmētas vairākas ainas franšīzei „Ātrs un bez žēlastības 8”. Ielās varēja redzēt dārgas mašīnas un kaskadieru komandu. Manhetenas ielās manīta arī armijas smagā automašīna, kuru filmā vada Dveina Džonsona jeb The Rock atveidotais varonis. Pagaidām Ņujorkā ieradusies vien kaskadieru grupa, galveno lomu aktieri šajās epizodēs nefilmējās. Lai izskatītos, ka armijas auto vada The Rock varonis, dublierim, kas sēdēja pie stūres, bija uzlikta cepurīte, kas rada skūtas galvas efektu.

Filmas zvaigznes nesen sociālajos tīklos publiskojuši video, kurā aicina skatītājus ziedot viņa traģisko bojā gājušā kolēģa Pola Vokera fondam. Aktieri sola, ka viens laimīgais (un viens viņa izvēlēts draugs, radinieks vai paziņa) varēs izbaudīt elpu aizraujošus notikumus. Šim laimīgajam būs iespēja personīgi satikties ar galveno lomu aktieriem – Vinu Dīzelu, The Rock, Mišelu Rodrigesu, Ludacris un vēl citiem. Būs iespēja tuvumā aplūkot pašas stilīgākās no filmā redzamajām automašīnām un pat iesēsties tajās. Būs iespēja vērot filmas tapšanas aizkulises. Filmas veidotāji apmaksās laimīgā loterijas uzvarētāja avio biļeti līdz Atlantai, kā arī apmešanos četru zvaigžņu viesnīcā.

Pirmā „Ātrs un bez žēlastības” daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

Jaunākā kinolente „Ātrs un bez žēlastības 7” kļuva par piekto ienesīgāko filmu kino vēsturē.

Vilinošs piedāvājums satikt „Ātrs un bez žēlastības” aktierus Kasjauns.lv / Foto: Vida Press