"Positivus" festivālā diemžēl nebūs tik gaidītās Elijas Gouldingas
Mākslinieces uzstāšanās ir atcelta, ziņo festivāla organizatori.
2016. gada 12. jūlijs, 14:59

"Positivus" festivālā diemžēl nebūs tik gaidītās Elijas Gouldingas

Jauns.lv

"Positivus" festivāla rīkotāji saņēmuši ziņu, ka dziedātāja Elija Gouldinga aizvadītajā nedēļas nogalē ir saskārusies ar ievērojamām veselības problēmām, tādēļ ārsti viņai likuši atcelt visas drīzumā paredzētās uzstāšanās, to skaitā uzstāšanos "Positivus" festivālā, informēja "Positivus" komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

"Šķiet, festivālam nevar būt sliktākas ziņas, kā zaudēt kādu no programmā paredzētajiem māksliniekiem, īpaši, ja tas noticis tik īsi pirms festivāla norises, tomēr cilvēciski mēs sūtām vissirsnīgākos laba vēlējumus māksliniecei, novēlam pēc iespējas ātrāk atveseļoties un atgriezties uz skatuves," pauda festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Saistībā ar šo notikumu "Positivus" piektdienas programmā būs izmaiņas.

Tiem, kuri festivālu bija izvēlējušies apmeklēt tikai Gouldingas uzstāšanās dēļ, ir iespēja atdot piektdienas biļetes un saņemt atpakaļ par tām samaksāto naudu tirdzniecības vietās, kur tās iegādātas, vai izmantot piektdienas biļeti jebkurā citā festivāla dienā, ja piektdien uz festivālu tomēr nedosies.

Jau ziņots, ka desmitais "Positivus" festivāls Salacgrīvā norisināsies no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

Festivālā uz sešām skatuvēm būs baudāma apjomīgākā un daudzveidīgākā programma "Positivus" vēsturē. Jubilejas festivālā uzstāsies ne tikai tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Igijs Pops, "M83", "Years & Years", Džons Ņūmens, "Air", "Hot Chip" un "Grimes", bet arī neskaitāmas uzlecošās populārās mūzikas zvaigznes. Iespaidīgi tiks pārstāvēti arī pašmāju mūzikas mākslinieki.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "www.positivusfestival.com", "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē, kā arī "Nordea" bankomātos. Festivāla dienā biļetes kļūs dārgākas.

LETA/Foto: Reuters/Scanpix/LETA