Krievijā no darba atlaista 26 gadus veca valšķīga policiste. Lūk, par ko... VIDEO
Kristinai feisbukā ievietotais video beidzās ar šefu dusmām un atlaišanu.
Trakā pasaule
2016. gada 12. jūlijs, 20:30

Krievijā no darba atlaista 26 gadus veca valšķīga policiste. Lūk, par ko... VIDEO

Jauns.lv

Maskavas kārtības sargu saimē nu vairs vieta neatradīsies 26 gadus vecajai Kristinai - jaunā speciāliste atlaista no darba policijā pēc tam, kad viņas priekšniecība "ievērtēja" daiļavas video, ko viņa ievietoja sociālajos tīklos.

Seksīgi goroties un sūtot gaisa bučas, efektīgā tumšmate šo video ievietoja visnotaļ šaurā domubiedru grupā feisbukā, kur savstarpēji draudzējas Maskavas policisti. Jaunā dāma, ģērbta melnā viegli erotiskā tērpā, datora kameras priekšā nedaudz uzdejoja savā stilā, ierunājot ari sveicienu kolēģiem. Diemžēl Kristina nepadomāja par sekām.

Drīz vien pēc tam, kad seksīgo deju nejauši (vai jauši...) ieraudzīja Kristinas tiešā priekšniecība, ticis izsecināts, ka padotā bijusi vai nu alkohola, vai narkotiku reibumā. Darbinieci nevis brīdināja, bet gan atstādināja no pienākumu pildīšanas, vēsta "Mail Online". Pati atlaistā par šādu soli ir sašutusi: "Es nebiju piedzērusies un tajā video nebija nekā vulgāra!" Kristina nolēmusi tiesāties ar darbadevēju par viņas atjaunošanu darbā.

Bija vai nebija deja kārtības sarga cienīga izklaide, izvērtējiet paši:

Kasjauns.lv