Slavenības
2016. gada 13. jūlijs, 07:34

"Netīro deju" Anda pēc šova atgūstas Grieķijas salā. FOTO

Jauns.lv

Jau šovakar kārtējā TV3 šova „Netīrās dejas” sērija. Kamēr Latvijā TV skatītāji ar aizrautību vēro jauno šovu, tā seksīgākā dalībniece, topošā medmāsa Anda Bogdanova (26) sauļojas Krētas salā Grieķijā.

Krētā Anda kopā ar mammu Ingrīdu un brāli Luku pavadīja desmit dienas, atgūstoties no šova, diviem darbiem – Jelgavas slimnīcas Dzemdību nodaļā un Jelgavas Ledus halles medpunktā –, kā arī pasākumu vadīšanas, bērnu ballītēm, kāzām... „Ceļojumā sauļojos, peldējos, lēkāju pāri viļņiem, baudīju grieķu virtuvi, devos pastaigās pa pilsētu un sapirku suvenīrus. Tā bija mierīga un skaista atpūta,” ceļojuma iespaidos dalās Anda. Vakaros viņa ar ģimeni piedalījās pasākumos viesnīcas teritorijā, kā arī apmeklēja ūdens aerobikas un volejbola nodarbības.

Atgriezusies no ceļojuma, atraktīvā Anda sekos līdzi šovam „Netīrās dejas”. Viņa jau trīs gadus ir no attiecībām brīva meitene, tāpēc pieteikusies šovam un piedalījās šajā avantūrā, lai pacīnītos par dejotāja Kima Šipilo simpātijām. „Šovasar gribēju kādu piedzīvojumu, un esmu priecīga, ka tādā iekūlos. Mūsu piecniekam tika visforšākais puisis. Ar viņu bija ļoti viegli saprasties, spējām rast kopīgu valodu un sadejoties,” tā Anda.

   

Kasjauns.lv / Foto: no Andas Bogdanovas privātā arhīva

Tēmas