Positivus festivāls sākas pēc 2 dienām. Vai esi gatavs?
2016. gada 13. jūlijs, 12:43

Positivus festivāls sākas pēc 2 dienām. Vai esi gatavs?

Jauns.lv

Lai izbaudītu nedēļas nogalē gaidāmo Positivus festivālu, sagatavojies laicīgi un izplāno, ko ņemt līdzi. Komfortablai nakšņošanai telšu pilsētiņā trūkst piepūšamā matrača, guļammaisa vai pašas telts? Nezini, kā visu nepieciešamo ērti nogādāt līdz telšu pilsētiņai, jo nedodies turp ar auto? Positivus sadarbības partneri ir parūpējušies par to, lai nepieciešamās lietas varētu ne tikai iegādāties festivālā, bet līdz tam arī nogādāt, turklāt festivālā būs pieejami arī citi pakalpojumi, kā mantu glabātuve un mobilo tālruņu uzlāde.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai festivālā justos labi un ērti,

parūpējies par piemērotu apģērbu un apaviem

. Krāmējot ceļa somu, ņem vērā laika apstākļus. Tā kā festivāls norisinās trīs dienas un laikapstākļi šobrīd ir ļoti mainīgi, iesakām sagatavoties kā siltam un sausam, tā slapjam un vēsam laikam. Karstā laikā noderēs viegls, ērts un elpojošs apģērbs no dabīga materiāla, kā arī ērti, viegli apavi. Ja prognoze vēsta, ka gaidāms vēss un lietains laiks, sarūpē lietusmēteli, gumijzābakus un siltāku maiņas apģērbu, kā arī apavus, ko pārvilkt, ja tomēr nākas salīt.

Ja vairs nav laika sarūpēt komfortablai nakšņošanai nepieciešamās lietas,

Gandrs tirdzniecības teltī

Telšu pilsētiņā varēs iegādāties preces aizsardzībai pret laikapstākļiem (saules aizsargkrēmi, pretodu līdzekļ, lietusmēteļi un pončo, ūdensdrošie iepakojumi tālruņiem, fototehnikai), visu ērtai naktsguļai nepieciešamo (teltis, guļammaisi, matrači), ēšanas piederumus maltītes baudīšanai brīvā dabā (tūrisma trauki, kabatas naži, termosi u.c.), kā arī citas noderīgas lietas (pieres un kabatas lukturīšus, tūrisma un atpūtas krēslus, lādierīces, baterijas, pirmās palīdzības aptieciņas utt.). Savukārt, iegādājoties tūrisma inventāru Gandrs veikalos Rīgā, uzrādot Positivus biļeti, līdz pat jūlija beigām var saņemt 20% atlaidi.

JYSK tirdzniecības telts

Telšu pilsētiņā piedāvās visu nepieciešamo ērtai atpūtai jebkuros laika apstākļos: vasaras segas un spilvenus, saliekamos atpūtas krēslus, piepūšamos matračus, pledus, dvieļus, lietus pončo u.tml. Komfortbalai dzīvošanai varēs piegādāties arī teltis un guļammaisus, kā arī higēnas preces.

Lai nebūtu jānokraujas ar mantu saiņiem, visu festivālā nepieciešamo varēs nosūtīt pa pastu un saņemt Telšu pilsētiņā. Latvijas Pasts Positivus apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla nosūtīt tās atpakaļ uz mājām. Mantas Latvijas Pasta 33 nodaļās visā Latvijā var nodot no 11.-15. jūlijam. Salacgrīvā Telšu pilsētiņā tās varēs saņemt jau sākot no 14. jūlija. Par šo pakalpojumu papildu informāciju meklē Latvijas Pasta mājas lapā.

Savas mantas uzglabāt būs iespējams Telšu pilsētiņā, kur blakus dušām atradīsies mantu glabātuve. Maksa par šo pakalpojumu ir 2 eiro. Nordea banka jubilejas festivālā saviem klientiem vai draugiem (par tādu varēs kļūt ikviens festivāla apmeklētājs, kurš uz vietas aizpildīs anketu) bez maksas piedāvā svarīgāko mantu glabātuvi. Uzlādēt mobilos tālruņus bez maksas varēs festivāla teritorijā esošajā Lattelecom teltī, savukārt Telšu pilsētiņā darbosies mobilo tālruņu uzlādes zona, kur ar savu lādētāju telefonu varēs uzlādēt par 1 eiro.

Kā jau ierasts, Telšu pilsētiņā būs bezmaksas tualetes, kā arī maksas dušas. Šogad festivāla teritorijā apmeklētāju ērtībai ir ierīkotas arī labiekārtotas maksas tualetes.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Festivāla biļetes ir nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un interneta vietnē, kā arī Nordea bankomātos. Pērkot trīs dienu biļeti ar vai bez telts vietas Nordea bankomātos, saņem vienu iebraukšanu festivāla oficiālajā autostāvvietā bez maksas.

Pilnu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā PROGRAMMA, kā arī aplikācijā Positivus '16, kas bez maksas pieejama App store un Google Play veikalos.

Positivus festivāla galvenais partneris ir Latvijas vadošais tehnoloģiju uzņēmums Lattelecom, kas ar unikālo 360TV Positivus kanālu ļauj festivāla apmeklētājiem izjust festivāla īpašo gaisotni mēneša garumā, turklāt piedāvā arī citus tehnoloģiskos risinājumu festivāla teritorijā.


Regīna Zommere/Publicitātes foto