Pasauli pārsteidz Džordža Buša jestrais dancis sēru ceremonijā. VIDEO
Bušs savā līksmībā centās iesaistīt arī Baraka Obamas kundzi Mišelu. Tas gan viņam neizdevās.
Trakā pasaule
2016. gada 13. jūlijs, 15:51

Pasauli pārsteidz Džordža Buša jestrais dancis sēru ceremonijā. VIDEO

Jauns.lv

Viegli ieliecies ceļgalos un grīļojoties dziesmas ritmā, bijušais ASV prezidents līdzās pašreizējam prezidentam piedalījās piemiņas ceremonijā, kurā godināja piecus policistus, kas dzīvību zaudēja slaktiņā no snaiperu šāvieniem.

Pieminot mirušos Teksasas policistus, skanēja ērģeļmūzika un koristu balsis, un sanākušie augstie viesi sadevās rokās, lai dziesmā godinātu policistus. Dīvaini, taču Džordžs Bušs no rindā stāvošajiem izrādījās visjautrākajā jomā. Tiesa, neviens nespēj izskaidrot, kāpēc.

Eksprezidents sēru ceremonijā izskatījās, maigi sakot, neadekvāts; pretstatā savai kundzei, kura blakus jestrajam Džordžam izskatījās kā patiešām atnākusi uz skumju pilnu pasākumu. Buša kundze Lora arīdzan neizrādīja nekādu izbrīnu par vīra līksmību.

Kā ziņots, pagājušās nedēļas naktī uz piektdienu divi snaiperi no paaugstinātām pozīcijām protestu laikā sašāva 11 policistus, no kuriem pieci ir miruši. Dalasas policija vēlāk paziņoja, ka ir aizturēti trīs aizdomās turētie, no kuriem viens pats padevās policijai. Ceturtais aizdomās turētais piektdienas naktī atradās kādā pilsētas centra garāžā un turpināja apšaudi ar policiju, kā arī paziņoja, ka garāžā un citur pilsētas centrā ir izlikti spridzekļi.

Džordžs Bušs uzdejo mirušo piemiņas pasākumā Dallasā: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video