Keitas Mosas mazā māsa Lotija bauda brīvdienas. Pludmales FOTO
Britu supermodeles Keitas Mosas māsa Lotija arī veido modeles karjeru. Nesen viņa kopā ar draugiem devusies brīvdienās uz Spāniju.
Slavenības
2016. gada 14. jūlijs, 05:53

Keitas Mosas mazā māsa Lotija bauda brīvdienas. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Britu supermodeles Keitas Mosas (42) mazā māsa Lotija (18) kopā ar draugiem devusies brīvdienās uz Spāniju.

Lotija (pilnā vārdā Šarlote) Mosa seko savas lielās un slavenās māsas Keitas Mosas pēdās, un veido modeles karjeru. Savukārt nesen 18 gadus vecā jauniete kopā ar draugiem devusies brīvdienās uz Spāniju. Atpūtai pie ūdens modele izvēlējusies rakstainu rozā bikini, kas izcēla viņas smalko figūru un nevainojami plakano vēderu, kura nabu rotā pīrsings.

Lotija kopā ar draugiem baudījusi atpūtu uz jahtas, kurp devās kājās apāvusi zīmola „Puma” pūkainas čībiņas.

Īsi pirms brīvdienām Spānijā Lotija redzēta kopā ar aktrisi Mišu Bārtoni un krievu-šveiciešu izcelsmes modeli Kseniju Čoumi labi pavadām laiku Francijā.

Eksperti uzskata, ka 13 gadus vecā Lotija popularitātes ziņā varētu izkonkurēt slaveno māsu Keitu Mosu, kura uzsāka karjeru, būdama 14 gadus veca un aizvien ir viena no labāk apmaksātajām modelēm pasaulē.

Lasot daudzsološās atsauksmes, ko pauduši modes industrijā ietekmīgi ļaudis, arī dizaineri pievēruši acis uz to, ka Lotija nav tik gara kā vairums modeļu. Meitenes parasti ir 1.73 m un vairāk, savukārt Lotijas augums sasniedz vien 1.65 m atzīmi. Keitas māsa īsti neatbilst arī klasiskajiem skaistuma standartiem 90-60-90. Viņas parametri ir 81-66-86. Skaudīgie teic: ja esi Keitas Mosas māsa, tad skaidrs, ka visas durvis ir atvērtas.

Atgādināsim, ka arī Keita savulaik ne tuvu neatbilda klasiskajiem modeles standartiem. Arī viņa nav tik gara kā vairums modeļu. Keitas Mosas augums ir 1.68 m.

Lotiju ievēroja pēc Keitas Mosas 2011. gada vasarā notikušajām kāzām, kurās meitene bija viena no līgavas māsām. Drīz pēc tam modeļu aģentūras Lotiju bērtin apbēra ar piedāvājumiem parakstīt kontraktu par modeles darbu.

Lotija ir Keitas pusmāsa, kura dzimusi viņas tēva otrajā laulībā.

      Lotijas Mosas pirmā fotosesija 13 gadu vecumā


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press