Holivudas mačo Als Pačīno pārvērties līdz nepazīšanai. FOTO
Ārzemju prese un blogeri nav apmierināti ar to, kā šobrīd izskatās bijušais Holivudas sekssimbols aktieris Als Pačīno.
Slavenības
2016. gada 14. jūlijs, 09:47

Holivudas mačo Als Pačīno pārvērties līdz nepazīšanai. FOTO

Jauns.lv

Ārzemju prese pārmetusi „Oskara” balvas laureātam, leģendārajam aktierim Alam Pačīno (76), ka viņš pēdējā laikā vairs itin nemaz neseko līdzi savai ārienei. Aktieris manāmi pieņēmies svarā un zaudējis savu agrāko pievilcību.

Laikraksts „Daily Mail” nav pažēlojis dzīvo kino leģendu, 76 gadus veco aktieri Alu Pačīno, un uzrakstījis, ka viņš kļuvis neatpazīstams. „Seja ar rētu” esot pārvērtusies izplūdušā ģīmetnē. Pačīno kritis nežēlastībā nesen uzņemto fotogrāfiju dēļ, kurās viņš patiesi izskatās ievērojami pieņēmies svarā. Holivudas veterānam neglaimoja arī viņa izvēlētais apģērbs. Aktieris jau diezgan ilgu laiku kļuvis nevērīgs pret savu ārieni. Vienmēr izskatās, ka Pačīno būtu uzvilcis drēbes no kādam citam vīrietim piederošas garderobes. Žakete un bikses viņam izskatās par lielu, un sagumst neglītās krokās. Turklāt pie uzvalka aktieris iecienījis vilkt sporta apavus uz biezas zoles, ar kurām viņš visticamāk cenšas kompensēt savu nelielo augumu. Als Pačīno ir 1.70 m garš.

Kopumā komentētāji internetā bijuši vienisprātis, ka izcilais aktieris izskatās diezgan nevīžīgi. Daži pat izteikušies, ka aktieris vairāk līdzinoties bomzim, ne Holivudas superzvaigznei. Fani ir pārliecināti, ka cienījams vecums vēl nebūt nav iemesls, lai nesekotu līdzi savai ārienei un līdzinātos putnubiedēklim.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press