Sviftas bijušais draugs nolād dziedātāju par atklāsmi
Heriss savu bijušo draudzeni Sviftu nosauca par huligāni.
Slavenības
2016. gada 15. jūlijs, 07:40

Sviftas bijušais draugs nolād dziedātāju par atklāsmi

Jauns.lv

Kad divi no populārākajiem mūzikas industrijas mūziķiem, Teilora Svifta un Kelvins Heriss, izšķīrās, viņi centās palikt draugi, taču nu vairs nē.

Trešdien Heriss savu bijušo draudzeni nosauca par huligāni, kad atklājās, ka viņa ir līdzautore skotu dīdžeja jaunajam grāvējam "This Is What You Came For", kuru iedzied Riana.

"Manuprāt, ja cilvēks ir laimīgs savās jaunajās attiecībās, tad viņam uz tām būtu jākoncentrējas, nevis jācenšas sagraut savs bijušais, kad ir garlaicīgi," tviterī rakstīja mūziķis, atsaucoties uz Sviftas plaukstošajām attiecībām ar angļu aktieri Tomu Hidlstonu. Heriss, iespējams, aizskāra jūtīgu tematu, atsaucoties arī uz plaši zināmo ķildu starp Sviftu un popa superzvaigzni Keitiju Periju.

"Es zinu, ka tev pašlaik ir atvaļinājums un tu vēlies kādam uzbrukt, kā to darīji ar Keitiju un citiem, bet ar mani tev nekas nesanāks. Piedod, bet es to nepieļaušu," tviterī rakstīja Heriss.

Dziesmu "This Is What You Came For" ar Herisa zīmīgo hausmūziku un tropisku pieskaņu oficiāli sarakstījis viņš un cilvēks vārdā "Nils Hobarijs", ko Svifta izmanto kā segvārdu.

Vairāki slavenību ziņu avoti atsaucās uz Sviftas pārstāvjiem, kas teikuši, ka viņa ir patiesā dziesmas līdzautore, taču nav gribējusi to atklāt, lai viņu attiecības neaizēnotu pašu dziesmu.

Dziesma varētu būt viņu šķiršanās iemesls, jo Svifta esot sadusmojusies, kad Heriss kādā intervijā pieminējis, ka ar savu toreizējo draudzeni nav pārrunājis profesionālu sadarbību, ziņo tenku vietne TMZ. Pēc dažām dienām abi izšķīrās. Tobrīd Heriss šķita laipns, sakot, ka vienam pret otru vēl valda "mīlestība un cieņa".

   

LETA/Foto: Vida Press