Slavenības
2016. gada 16. jūlijs, 08:35

Bindemane arī šogad nelaiž garām sev liktenīgo festivālu "Positivus"

Jauns.lv

Stilistes Santas Bindemanes un festivāla "Positivus" attiecības ir īpašas – 2012. gadā tieši "Positivus" laikā viņa apprecējās ar savu nu jau bijušo vīru, "Prāta vētras" mūziķi Māri Mihelsonu, bet šogad īsi pirms festivāla atcēla kāzas ar savu puisi, arhitektu Mārtiņu Pīlēnu.

Santa un Mārtiņš festivālu bauda teju vai jau no pirmajām minūtēm. Un to viņi dara gan iepazīstoties ar festivāla teritoriju un izstaigājot visas takas, kuras te mina, esot kopā ar Mihelsonu, gan VIP ložā klausoties mūzikas apvienību varējumu.

Mīlnieki uz festivālu līdzi ņēmuši arī abas Santas un Māra atvases – meitu Maiju un dēlu Andreju.

Kā zināms, Bindemane un Mihelsons pēc vairāku gadu draudzības, kuras laikā pieredzēta arī pašķiršanās uz laiku, gredzenus mija 2012. gadā "Positivus" norises laikā. Ja savā kāzu gadā Santa un Māris festivālā atpūtās kopā, tad jau nākamajā gadā Santa tur bija viena, jo Māris kopā ar grupu bija devies iekarot Krievijas skatītāju simpātijas. Arī vēl pēc gada Santa festivālā bija viena.

Beigu beigās Santas un Māra laulība arī nebija ilga, jo pagājušā gada sākumā kļuva zināms, ka jaukais pāris nav kopā, bet 9. aprīlī bija nokārtotas visas formalitātes un laulība šķirta. Viņu attiecības pēc šķiršanās gan esot ļoti jaukas.

Pagājušā gada novembrī Santa sabiedrībā jau sāka iziet kopā ar savu jauno draugu, arhitektu Mārtiņu Pīlēnu, un bija pat iecerēts, ka jūlija sākumā viņi precēsies. Tomēr dažas dienas pirms noliktā kāzu datuma tika izlemts, ka kāzas pagaidām vēl nenotiks un uz laulībām aicinātajiem viesiem ar dāvanu pasniegšanu un ballēšanos vēl jāuzgaida. Neieslīgstot detaļās, mīlnieki atzinuši, ka kāzas atceltas ģimenes apstākļu dēļ.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders

Tēmas