Gaismu konkurss "Positivus" trešā diena. FOTO
“Ja esi iesūtījis konkursam bildi, bet neredzi to starp Positive Lights konkursa bildēm, tad, lūdzu, atsūti to uz office@uniqcube.com”
2016. gada 18. jūlijs, 13:16

Gaismu konkurss "Positivus" trešā diena. FOTO

Jauns.lv

Šogad "Positivus" festivāla viesiem bija iespēja baudīt īpašu māksliniecisko pārdzīvojumu - tika radīti skaisti gaismas kubi ar īpašu "Positivus" dizainu. Kubi ir unikāli ar to, ka tiem ir iespējams pielāgot individuālu dizainu. Taču ir pieejami arī gatavie dizaini.

UNIQCUBE ir inovatīvs latviešu dizaina lampu uzņēmums, kas specializējas personalizētu gaismas kubu izveidē. Uzņēmums  nodibināts pirms aptuveni 2 gadiem ar ALTUM bankas konkursa "Lēc Biznesā" palīdzību; pārdošana attīstās un pēdējā gada laikā lampas savas mājas ir atradušas jau vairāk kā desmit dažādās valstīs.

Uzņēmumu vada Anna Sedleniece, un viņas brālis Atis Sedlenieks ir galvenais dizaineris. Dizaini tiek veidoti, galvenokārt balstoties uz vienu principu – lai tie nebūtu garlaicīgi, bet lai tajos būtu kāda konkrēta doma un vēstījums. Piemēram, viena no lampām ir veidota, iedvesmojoties no debess zvaigznājiem - lampas augšpusē ir zvagznāju karte un pie katra zvaigznāja ir norādīts tā latīniskais nosaukums.

Karlīna Timofejeva/ Publicitātes foto