Hercogienes Keitas daiļā māsa Pipa arī precas - pāris paziņo par saderināšanos
Pipa Midltone pošas kāzām ar Džeimsu Metjūsu, ar kuru tiekas nepilnu gadu.
Slavenības
2016. gada 19. jūlijs, 16:59

Hercogienes Keitas daiļā māsa Pipa arī precas - pāris paziņo par saderināšanos

Jauns.lv

Lielbritānijas prinča Viljama sievas, Kembridžas hercogienes Ketrīnas jaunākā māsa Pipa (Filipa) Midltone un hedžfondu pārvaldnieks Džeimss Metjūss otrdien paziņoja par saderināšanos.

Pāris apstiprināja iepriekš plašsaziņas līdzekļos izskanējušās baumas par saderināšanos un paziņoja, ka kāzas plānotas nākamgad. Paziņojums par Kembridžas hercogienes māsas saderināšanos izplatīts pēc tam, kad fotogrāfi iemūžināja Midltoni ar dimanta gredzenu uz kreisās rokas zeltneša. Lielbritānijā un daudzās citās valstīs saderināšanās un laulības gredzens tiek nēsāts uz kreisās rokas.

Metjūss savas izredzētās priekšā uz viena ceļa ar bildinājumu nometies svētdien, kad pāris apmeklēja ainavisko Ezeru rajonu. Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka 32 gadus vecā Midltone un 40 gadu vecais Metjūss satiekas nepilnu gadu.

Kembridžas hercogu oficiālie pārstāvji no Kensingtonas pils paziņoja, ka Viljams un viņa sieva Ketrīna ir "ļoti priecīgi" par šiem jaunumiem.

"Viņi ir brīnišķīgs pāris, un mēs vēlam viņiem kopā būt ļoti laimīgiem," sacīja līgavas tēvs Maikls Midltons, kuram Metjūss iepriekš lūdzis meitas roku. Pipai Midltonei bija svarīga loma 2011.gada aprīlī notikušajās Viljama un Ketrīnas kāzās Vestminsteras abatijā, kas tiešraidē bija redzamas visā pasaulē.

Abu saderināto ģimenes vēsture ir diezgan līdzīgi. Gan Midltone, gan Metjūss ir Ziemeļanglijas ogļraču mazbērni. Abi lepojas ar saviem vecākiem, kas sasnieguši zināmu turību, lai gan nākuši no strādnieku šķiras. Midltones māte Kerola ir bijusī stjuarte, kas uzauga pašvaldības piešķirtā dzīvoklī, bet Metjūsa tēvs Deivids karjeru sāka kā mehāniķa māceklis Roterdamā, bet vēlāk kļuva par miljonāru, darbojoties automašīnu tirdzniecībā.

Pipa Midltone par uzmanību no vīriešu puses nevarētu sūdzēties. Lūk, ar šiem kugiem viņa draudzējās pirms satika Metjūsu:

BNS/Foto: AP/Scanpix/LETA