Slavenības, kas nogalinājušas citus cilvēkus. FOTO
Sabiedrības dāma Keitlina Dženere, kas reiz bija olimpiskais čempions Brūss Dženers.
Slavenības
2016. gada 20. jūlijs, 05:13

Slavenības, kas nogalinājušas citus cilvēkus. FOTO

Jauns.lv

Slaveni cilvēki, kas nejaušības dēļ nogalinājuši citus, apzināti pastrādājuši slepkavību vai kā citādi pārrāvuši cita cilvēka dzīvību.

Ticiet vai ne, taču vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki reiz nogalinājuši citus. Daudzi no viņiem izraisījuši traģiskus auto negadījumus, kur rezultātā gājuši bojā cilvēki, turpretī citi aukstasinīgi noslepkavojuši citus.

Olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženers, kurš pēc dzimuma maiņas operācijas kļuva par sievieti un pieņēma vārdu Keiltina Dženere 2015. gada februārī bija iesaistīts traģiskā autoavārijā Malibu. Dženeres vadītais apvidus auto uztriecās baltai automašīnai, ar inerci to pagrūžot pretimbraucošo mašīnu plūsmā. Tur baltajam auto uzskrēja kāda cita vadītais „Hummer”. Baltās automašīnas vadītājs gāja bojā, bet vēl septiņi cilvēki guva ievainojumus. Dženere negadījumā savainota netika.

Bijusī pirmā lēdija Lora Buša.

Kad ASV pirmā lēdija Lora Buša vēl bija vidusskolniece, viņa neapstājās pie ceļazīmes „stop”. Loras vadītais auto saskrējās ar kādu citu un nogalināja tās vadītāju Maiklu Datonu Duglasu. Viņš bija labs Loras draugs un klasesbiedrs.

Aktieris Metjū Broderiks.

1987. gadā Metjū Broderiks ar savu tā laika draudzeni un kolēģi Dženiferu Greju bija devies atvaļinājumā uz Īriju. Broderiks kādā brīdī sajauca, ka šajā zemē satiksme norit pa kreiso ceļa pusi un iebrauca pretimbraucošajā joslā, saskrienoties ar pretimbraucošo automašīnu, kuras vadītājs un blakussēdētājs gāja bojā gūto savainojumu dēļ.

Aktieris Džeimss Stjuarts.

Leģendārais aktieris Džeimss Stjuarts Otrā pasaules kara laikā bija ASV gaisa spēku pilots. Stjuarts piedalījās vairākās bombardēšanas operācijās, kuru rezultātā bojā gāja ienaidnieka karavīri un civiliedzīvotāji. Aktieris par kara dienestu saņēmis neskaitāmus ordeņus.

Reperis Snoop Dogg.

Reperis Snoop Dogg un viņa miesassargs savulaik bija apsūdzēti par konkurējošās ielu bandas cilvēka nogalināšanu. Pēc gadiem ilgām tiesas sēdēm, kuru laikā reperi pārstāvēja advokāts Džonijs Kokrans, mūziķi attaisnoja.

Aktieris Džonijs Lūiss.

TV seriāla „Sons of Anarchy” aktieris Džonijs Lūiss 2012. gadā ielauzās 81 gadus vecās Ketrīnas Deivisas mājā, viņu aplaupīja un pēcāk noslepkavoja. Viņš nogalināja arī padzīvojušās kundzes kaķi. Aculiecinieki pēc tam redzēja, kā Lūiss pārlec pār sētu, izlamā kaimiņu un atgriežas Deivisas mājā. Viņš noslīdēja vai pats noleca no mājas jumta un nositās. Lūiss piedzima scientologu ģimenē. Viņš savulaik cieta no narkotiku atkarības, taču līķa sekcijas slēdzienā norādīts, ka vīrietis nebija lietojis alkoholu vai alkoholiskos dzērienus. Viņam bija 29 gadu un garīga rakstura problēmas.

Režisors Olivers Stouns.

Režisors Olivers Stouns dienēja ASV armijā Vjetnamas kara laikā, un viņam bija jāpiedalās cīņās. Viņš nogalinājis vairākus ienaidnieka karavīrus ar granātu un piedalījies vairāk nekā 25 helikoptera uzlidojumos. Par drosmi viņš pēc kara apbalvots ordeņiem.

Aktiera Marlona Brando dēls aktieris Kristians Brando.

Leģendārā aktiera Marlona Brando dēlu aktieri Kristaianu Brando 1990. gadā apsūdzēja pirmās pakāpes slepkavībā. Viņš bija nošāvis savas pusmāsas Čeienas draugu Dagu Droletu. Brando uzstāja, ka tas bijis nejauši, kā arī piebilda, ka tas noticis brīdī, kad pusmāsa viņam žēlojusies, ka draugs viņu fiziski ietekmējot. Brando cietumā nosēdēja piecus no desmit sākotnēji piespriestajiem gadiem. Mēnesi pēc drauga Droleta nāves Čeiena Brando pasaulē laida dēlu Takiju Brando, bet 1995. gadā izdarīja pašnāvību pakaroties. Kristians Brando nomira no pneimonijas 2008. gadā, būdams 50 gadus vecs.

Reperis C-Murder.

Reperis C-Murder, kurš pasaulē nācis kā Korijs Millers, ir Persija „Master P” Millera brālis, Lil’ Romeo onkulis un producenta Mo B. Dika brālēns. 2002. gadā viņam piesprieda mūža ieslodzījumu par otrās pakāpes slepkavību. Luiziānas naktsklubā viņš bija piekāvis un nošāvis savu 16 gadus veco fanu Stīvu Tomasu. Ieslodzījumā reperis turpinājis strādāt pie saviem ierakstiem un 2016. gada aprīlī izdevis jaunu albumu, kura tapšanā piedalījies arī Snoop Dogg. Albums veltīts apsūdzībai slepkavībā un viņa apgalvojumiem, ka ir nevainīgs. C-Murder aizvien cer, ka apsūdzību atcels.

Modele un aktrise Rebeka Geihārta.

2001. gadā aktrise un modele Rebeka Geihārta ar automašīnu notrieca 9 gadus vecu zēnu, kurš nākamajā dienā no gūtajiem ievainojumiem nomira. Viņai piesprieda 3 gadus ilgu pārbaudes laiku, atņemtas autovadītāja tiesības uz vienu gadu, 2 800 ASV dolāru lielu naudas sodu un 750 stundas sabiedriskajos darbos.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press