Slavenības
2016. gada 23. jūlijs, 05:40

Santai Zāmuelei kleita kā Džonija Depa bijušajai. FOTO

Jauns.lv

Par Latvijas bagātāko vīrieti uzskatītā ABLV Bank padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa draudzene Santa Zāmuele uz operdziedātājas Elīnas Garančas koncertu Jūrmalā bija ieradusies ekskluzīvā "Emilio Pucci" modes nama kleitā.

Krāšņais sarkanais tērps ar melno banti, kas citu skatiem atklāj nēsātājas muguru, ir no "Emilio Pucci" modes nama 2015. gada rudens ekskluzīvās kolekcijas. Oriģinālkleitai darinātie līdzīgie tērpi tiek šūti pēc īpaša pasūtījuma, un to cena pārsniedz vismaz 5000 eiro.

Iepriekš šāda stila un fasona sarkanā kleitā pirms gada – 2015. gada 30. jūnijā – uz filmas "Magic Mike XXL" Eiropas pirmizrādi Londonā ieradās Holivudas aktrise Ambera Hērda. Viņa šobrīd pārdzīvo ļoti smagu dzīves posmu. Ambera pēdējā laikā zaudējusi vairāk nekā deviņus kilogramus svara un ar skandālu šķiras no aktiera Džonija Depa, ko vaino ilgstošā vardarbībā.

Kleita par 10 tūkstošiem

Santa Zāmuele ir krāšņu un superdārgu kleitu cienītāja. Uz Lielās mūzikas balvas pasniegšanas ceremoniju šā gada martā viņa ieradās Oscar de la Renta 2016. gada pavasara un vasaras kolekcijas spožajā vakarkleitā, kuras cena tobrīd bija 9426 eiro. Tēlu viņa bija spilgtinājusi ar 1500 eiro vērtu Yves Saint Laurent somiņu. Tieši to pašu somu viņa līdzi bija ņēmusi arī uz Elīnas Garančas koncertu.


Edgars Orlovs, Foto: Eduards Paņičevs, Vida Press