Lindai Leen 37! Krāšņi dziedātājas FOTO
Linda Leen gan savas muzikālās karjeras pirmsākumos pirms 15 gadiem, gan tagad gluži pamatoti tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām dziedātājām Latvijā.
Slavenības
2016. gada 26. jūlijs, 04:50

Lindai Leen 37! Krāšņi dziedātājas FOTO

Jauns.lv

Viena no seksīgākajām Latvijas dziedātājām Linda Leen jeb Linda Lezdiņa 2016. gada 26. jūlijā – svin savu 37. dzimšanas dienu! Portāls kasjauns.lv sveic mūziķi dzimšanas dienā!

Dziedātāja dzimusi Cēsīs, pēc tam viņas ģimene dzīvojusi Baldonē, Mālpilī un Talsos. Linda mācījusies Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas koledžas vokālajā nodaļā, bet sevi kā dziedātāju Linda Leen spoži pieteica 2000. gadā, pēc kā viņa strauji guvas panākumus visdažādākajās dziesmu aptaujās un konkursos. 2000. gadā Linda Leen ieguva LNT Mūzikas balvu labākā dziedātāja, bet šī paša gada 29. decembrī iznāca arī Lindas Leen debijas albums “Let's Go Insane”. 2001. gadā Linda Leen uzvarēja divās nominācijās Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā 2000 - par labāko pop & roka albumu un labāko debiju. Tāpat 2001. gadā Linda Leen teju triumfēja Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē, kopā ar Lauri Reiniku izpildot dziesmu "I Wish I Knew" un iegūstot 2. vietu, par diviem punktiem atpaliekot no tā gada uzvarētāja Arņa Medņa. Savukārt gadu vēlāk Linda, duetā ar Horenu izpildot dziesmu “Stop The War”, nacionālajā atlasē palika trešajā vietā.

Spilgtas fotogrāfijas no gaviļnieces Lindas Leen muzikālās karjeras skatiet GALERIJĀ!

 

Kasjauns.lv/FOTO: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva.