Slavenības, kas nekad nav bijušas precētas. TOPS
Slavenības
2016. gada 27. jūlijs, 12:47

Slavenības, kas nekad nav bijušas precētas. TOPS

Jauns.lv

Kāds no viņiem netic laulībai kā tādai, kādam liktenis nav lēmis sastapt īsto un vienīgo, bet vēl kādu vieno ilggadējas attiecības arī bez zelta stīpiņas pirkstā un zīmoga pasē. Holivudas zvaigznes, kas nekad nav bijušas precētas!

Eva Mendesa.

Aktrise Eva Mendesa ne reizi nav bijusi precēta. Reiz viņu vienoja astoņus gadus ilgas attiecības ar filmu veidotāju Džordžu Augusto. Taču aktrise savu laimi šobrīd atradusi kopā ar aktieri Raienu Goslingu. Lai gan Eva agrāk strikti norādīja, ka nevēlas bērnus, kopā ar partneri aktrise kļuvusi par divu meitu māmiņu. Varbūt arī uzskatus par laulība viņa mainīs par 180 grādiem, kā par bērniem. 2011. gadā par precībām viņa domāja sekojoši: „Man nav negatīva viedokļa par laulībām kā tādām. Es tikai domāju, ka tā ir ļoti veca tradīcija. Ja paraugāmies uz to, ko laulība simbolizē, tad nākas secināt, ka mūsdienās cilvēki precas absolūti citu nodomu vadīti.”

Džons Kjūsaks.

Aktieri Džonu Kjūsaku vienojušas romantiskas attiecības ar vairākām slavenām aktrisēm un viņam parasti izdevies privāto dzīvi pasargāt no liekas un nevajadzīgas publicitātes. Aktiera bijušo draudzeņu skaitā ir Nīva Kempbela, Minnija Draivere un Lilija Teilore.

Opra Vinfrija.

Populārā TV personība Opra Vinfrija nekad nav bijusi precējusies, ar savu partneri Stedmanu Grehemu viņa ir kopā kopš 1986. gada. 1992. gada novembrī pāris saderinājās un gatavojās kāzām, taču ceremonija tā arī nenotika.

Hjū Grānts.

Aktieri Hjū Grāntu 13 gadus vienoja attiecības ar modeli un aktrisi Elizabeti Hērliju. Lai gan tās izbojāja dēka ar prostitūtu, abi saglabājuši draudzīgas attiecības un Grānts ir pat Hērlijas bērna krusttēvs. 51 gada vecumā viņš pirmo reizi kļuva par tēvu un strauji steidza pagūt iekavēto. 15 mēnešu laikā viņš kļuva par trīs bērnu tēvu. Trešo bērnu laidusi pasaulē zviedru TV producente Anna Ebersteina. Viņa un aktiera draudzene – Tinglana Honga – bijušas māmiņas cerībās vienlaicīgi. Tinglana ir aktiera pirmā bērna – meitas Tabitas – māmiņa. Otrs bērns – dēls Fēlikss Čangs – pasaulē nācis trīs mēnešus pēc Annas Ebersteinas dēla piedzimšanas.

Kailija Minoga.

Lai gan austrāliešu popzvaigzni Kailiju Minogu vienojušas vairākas nopietnas un ilglaicīgas romantiskās attiecības, viņa ne reizi nav bijusi precējusies. Tas varētu mainīties tuvākajā laikā. Dziedātājas draugs aktieris Džošu Sass 2016. gada februārī viņu bildināja. Visbeidzot Kailija nonākusi tik kārotajā un ilgi gaidītajā līgavas statusā.

Vinona Raidere.

Aktrise Vinona Raidere nekad nav bijusi precējusies. Bildinājumu gan viņa ir reiz saņēmusi. 1990. gadā Vinona bija saderināta ar aktieri Džoniju Depu. Aktrisi vienojušas romantiskas attiecības ar grupas „Soul Asylum” līderi Deivu Pirneru un aktieri Metu Deimonu.

Als Pačino.

Leģendārajam aktierim Alam Pačino ir trīs bērni, bet filmas „Krusttēvs” zvaigzne nekad nav vedis pie altāra kādu no savām draudzenēm. Viņam ir viens bērns no aktiermākslas pasniedzējas Dženas Tarantas un divi bērni no aktrises Beverlijas D’Andželo. Als Pačino savulaik ir saticies ar aktrisi Daienu Kītoni.

Šerila Krova.

Dziedātāju Šerilu Krovu savulaik vienojušas noturīgas attiecības ar aktieri Ouvenu Vilsonu, mūziķi Ēriku Kleptonu un riteņbraucēju Lānsu Ārmstrongu. Lai gan viņa sapņoja par ģimeni, neviens no šiem vīriešiem nesaņēmās bildinājumam. Šerila ir adoptējusi divus dēlus, un audzina viņus kā vientuļā māmiņa.

Rikijs Džervaiss.

Komiķis Rikijs Džervaiss ar draudzeni Džeinu Faloni ir kopā vairāk nekā 30 gadus. Viņam ir visnotaļ interesants iemesls, kāpēc tā arī nav apprecējis mīļoto sievieti. „Nav jēgas ceremonijai Dieva priekšā, jo patiesībā nekāda Dieva nemaz nav,” norāda Džervaiss.

Daiena Kītone.

Aktrise Daiena Kītone par saviem mīļotajiem reiz saukusi vairākus slavenus un talantīgus vīriešus, taču līdz altārim neviens viņu nav vedis. Kītonei bijušas romantiskas attiecības ar režisoru Vudiju Allenu, aktieriem Vorenu Bītiju un Alu Pačino.

Kondolīza Raisa.

Bijusī ASV Valsts sekretāre Kondolīza Raisa nekad nav bijusi precējusies. Septiņdesmitajos gados viņa bija saderinājusies ar NFL spēlētāju Riku Apčērču, taču šīs attiecības izira, pārim tā arī neapprecoties.

Tims Robinss.

Aktieris Tims Robinss 20 gadus bija kopā ar aktrisi Sūzenu Sarandonu un ir divu bērnu tēvs. Viņi tā arī nekad neapprecējās. Sūzena Sarandona iepriekš bijusi precēta ar aktieri Krisu Sarandonu.

Koko Šanele.

Slavenā modes dizainere Koko Šanele nekad nav bijusi precējusies. Viņai nebija arī bērnu.

Mets Dilons.

Deviņdesmito gadu nogalē aktieri Metu Dilonu vienoja romantiskas jūtas ar aktrisi Kameronu Diazu. Pāris tā arī neapprecējās. Kamerona savu laulāto draugu ir atradusi, bet Mets aizvien ne.

Ouvens Vilsons.

Aktieri Ouvenu Vilsonu vienojušas romantiskas attiecības ar dziedātāju Šerilu Krovu un aktrisi Keitu Hadsoni, kuras dēļ reiz pat centās izdarīt pašnāvību. Aktierim ir divi bērni – no bijušās draudzenes Džeidas Duelas un personīgās treneres Kerolainas Lindkvistas.

Metjū Perijs.

Aktieris Metjū Perijs, kurš iemantoja popularitāti pateicoties Čandlera lomai seriālā „Draugi” („Friends”), savulaik saticies ar tādām aktrisēm kā Džūlija Robertsa un Lorēna Grehema. Laika posmā no 2006. gada līdz 2012. gadam viņu vienoja romantiskas jūtas ar jauniņo aktrisi Liziju Kaplanu, taču pāris šo sešu gadu laikā tā arī neapprecējās.

Ludvigs van Bēthovens.

Komponists Ludvigs van Bēthovens nekad nebija precējies. Viņam dzīves laikā bija vairākas romantiskas attiecības, taču tikai mūzika palika par viņa vienīgo patieso mīlestību.

Džeina Ostina.

Raksatniece Džeina Ostina sarakstījusi vienus no skaistākiem romāniem par mīlestību, bet pati tā arī nekad neapprecējās. Rakstniecei arī nebija bērnu.

Benicio del Toro.

Puertorikāņu aktieris Benicio del Toro reiz intervijā apjautājās: „Kāpēc man vajadzētu apprecēties? Tāpēc, lai pēc tam izšķirtos?” Taču aktierim ir meita Dilaila, kas nākusi pasaulē pēc dēkas ar dziedātāja Roda Stjuarta meitu Kimberliju Stjuarti

Adrians Broudijs.

Aktieri Adrianu Broudiju vienojušas romantiskas jūtas ar tādām skaistulēm kā dziedātāja Torija Eimosa un aktrises Keira Naitlija un Džanuarija Džunsa, taču līdz altārim nevienu sirdsdāmu viņš tā arī nav aizvedis.

Anglijas karaliene Elizabete I.

Karaļa Henrija VIII un Annas Boleinas meita, Anglijas karaliene Elizabete I nekad nebija precējusies. Viņu parasti dēvēja par „Karalieni Jaunavu”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press